Koledar dogodkov


petek, 24. julij 2009

POJDIMO V KRISTALNI SVET STVARSTVA

od 24.7.2009 do 27.7.2009

vikend seminar v Nemčiji 24. do 27. julija

Zakaj Nemčija?
Ker izbrana lokacija ustvarja svojevrsten in mogočni splet energij v Evropi, ki intenzivno in vsestransko spodbuja in provocira posameznika na razumski in duhovni ravni. Mogočnost energije ustvarja prepletanje visokega gorstva z gromozansko količino soli, ki se je ugnezdila v nedrih teh gora, z obiljem izvirsko čiste vode in različnimi minerali. Ker so to temeljni gradniki za naše fizično in duhovno ravnovesje, je osnovna seminarja prav v oblikovanju našega odnosa do soli, vode in mineralov. KRISTAL soli, KRISTALNA voda in KRISTALI mineralov so dejanski KRISTALI STVARSTVA od katerega je odvisno naše življenje in bivanje.
Celotna lokacija seminarja je obdana z obiljem in dobrotami stvarstva. Zrcalna slika silovitih nasprotij pa je tista srčika, ki je odločala, da smo seminar načrtovali prav na tem mestu. Kaj je dobro in kaj slabo ne moremo soditi, ker je dobro lahko slabo in slabo je lahko dobro. Na seminarju ob vseh nasprotjih lahko le ugotavljamo KRISTALNO vrednost danega trenutka.
Srčika našega projekta je »najti POT k sebi«, »biti tu, sedaj, v tem trenutku«, »biti prisoten«. Za takšno POT potrebujemo postavitev »sebe« v različne priložnosti. Seminar ponuja prav to. Ponuja priložnosti za spremembo.

Zakaj 3 dni?
Ker se zavestno spoznava raznoliko okolje, se poglablja v skrivnostni svet soli, vode in mineralov. Zato potrebujemo dati času čas. Čudoviti izleti se prepletajo z druženji in predavanji. Pogovori z ostalimi udeleženci omogočajo širitev pogleda na stvar, idejo, misel, čustvo, vest… Vsak trenutek seminarja (kakor tudi vsakdanjega življenja) je priložnost za širjenje lastnih obzorij in obzorja drugih. Zaradi tega je izbran vikend seminar.

P.S.
V Nemčiji je zakupljen čudovit hotel z eno, dvo, tri in štiri posteljnimi sobami. Ker je prostor omejen in interesa veliko je dejanska rezervacija tedaj, ko se vplača I. del vplačila (ki je naveden v programu). Zato priporočam, da nas pokličete na projektni telefon, ki je naveden v programu, da se dogovorimo za vaš izbor sobe in postelje, ker je glede na ta izbor odvisna cena. Če si želite seminar obiskati še s kom, ki ga poznate, potem vam po možnosti dodelimo ustrezno sobo. Za julij je še nekaj prostora ...

Za podrobnejši opis, pogoje in roke prijave pošljite e-mail na naslov kristalno@gmail.com ali pokličite na 031 608 580 (od pon. do pet. od 16.00 – 21.00 ure, sobota od 10.00 – 19.00)

Prisrčen pozdrav od seminarske ekipe:
Valerija, Sanja in Rajko

Rajko Škarilč, Sanja Lončar in Velerija Maček
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.