Koledar dogodkov


sobota, 26. september 2009

SOBOTNI PRAVIČNI ZAJTRK

Trgovina 3Muhe, Stari trg 30, Ljubljana, od 10. do 13. ure

V soboto dopoldne se nam pridružite na PRAVIČNEM ZAJTRKU V TRGOVINI 3MUHE.  Poleg odlične mehiške kave in sladkih kavnih prigrizkov vas čakata tudi kratek filmček o življenju malih pridelovalcev kave v Mehiki in klepet z našim gostom, Gregoriom Mendezom Moreno, pridelovalcem kave iz mehiške pokrajine Chiapas in aktivnim članom pravičnotrgovinske zadruge Tiemelonla Nich K Lum.

Isti dan zvečer, ob 20. uri, vas čakamo v Etno klubu Zlati zob na Zaloški 69. Za vas in nas v sodelovanju z Zlatim zobom pripravljamo MEHIŠKI VEČER, v katerega bomo zapluli s pogovorom z naslovom: Želite spremeniti svet? Začnite z jutranjo skodelico pravične kave!

Z Gregoriom Mendezom Moreno bomo poklepetali o življenju pridelovalcev kave, o uspehih in izzivih zadruge Tiemelonla, o učinkovitosti pravične trgovine in o ekološki pridelavi kave.

Svoj pogled na trgovino s kavo, na cene kave na svetovnih trgih, na ekološko pridelavo in pravično trgovino kot potencialno alternativo konvencionalni trgovini bo predstavil gospod Vinko Sandalj, lastnik podjeta Sandalj Trading Company, ki se ukvarja z uvozom in veleprodajo surove kave, predsednik tržaškega Združenja za kavo ter nekdanji predsednik Evropskega združenja za kavo.

Org.: Trgovina 3Muhe
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).