Koledar dogodkov


torek, 5. januar 2010

USTVARJALNI COCTAIL

v prostorih Vrtca Jarše na Rožičevi ulici 10, LJ 

Pričenjajo se inovativne, zabavne in ustvarjalne delavnice za otroke in starše, združene v programu Ustvarjalni cocktail, ki bo potekal ob torkih skozi celo leto. Delavnice so namenjene vsem, ki radi kakovostno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem naučijo kaj novega, obenem pa vedo, da bo dobro poskrbljeno tako za njih kot tudi za njihove malčke.

Zakaj ravno Cocktail? Cocktail smo program poimenovali prav zato, ker ne vsebuje le ene dejavnosti, temveč udeležence v dveh šolskih urah popeljemo skozi zabavno in ustvarjalno mešanico različnih predavanj, jezikovnih tečajev, ustvarjalnih delavnic in sproščanja.

Ustvarjalni cocktail je namenjen staršem in otrokom, čeprav delavnice potekajo ločeno. Za starše in ostale odrasle smo pripravili zanimiva predavanja in delavnice na teme partnerskih odnosov (IMAGO), vzgoje otrok, zdrave prehrane, kot tudi sproščujočo zvočno kopel gonga. Otroci se bodo med tem skozi poučne igre, pesmi ter zgodbe učili angleščine in nemščine, poleg tega pa bodo razvijali svojo ustvarjalnost v likovnih delavnicah in se izražali skozi ples.

Več  o Ustvarjalnem cocktailu si lahko ogledate na naši spletni strani:  www.sama-navitas.si, v razdelku Ustvarjalni planet, pod programom Ustvarjalni cocktail (http://www.sama-navitas.si/Slo/CreativeWorld/cocktail.aspx) ali nas kontaktirate na 040/256-171.

Organizira: SAMA Navitas d. o. o.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.