Koledar dogodkov


torek, 8. december 2009

USTVARJALNI COCTAIL

v prostorih Vrtca Jarše na Rožičevi ulici 10, LJ med 17.15 in 19.uro

V prednovoletnem času , ko nekateri drvijo po nakupih, se lahko drugi poveselijo in razvajajo v našem Ustvarjalnem cocktailu, ki ga prirejamo brezplačno za vse, ki se bodo odločili, da obdarijo svoje najbližje letos z izvirnim darilom, ki bo obdarjencu pričaralo poučno, veselo in sproščujoče doživetje – z darilnim bonom za delavnice Ustvarjalnega cocktaila.

Zakaj ravno Cocktail? Cocktail smo program poimenovali prav zato, ker ne vsebuje le ene dejavnosti, temveč udeležence v dveh šolskih urah popeljemo skozi zabavno in ustvarjalno mešanico različnih predavanj, jezikovnih tečajev, ustvarjalnih delavnic in sproščanja.

Ustvarjalni cocktail je namenjen staršem in otrokom, čeprav delavnice potekajo ločeno. Za starše in ostale odrasle smo pripravili zanimiva predavanja in delavnice na teme partnerskih odnosov (IMAGO), vzgoje otrok, zdrave prehrane, kot tudi sproščujočo zvočno kopel gonga. Otroci se bodo med tem skozi poučne igre, pesmi ter zgodbe učili angleščine in nemščine, poleg tega, poleg tega pa bodo razvijali svojo ustvarjalnost v likovnih delavnicah in se izražali skozi ples.

Več  o Ustvarjalnem cocktailu si lahko ogledate na naši spletni strani:  www.sama-navitas.si, v razdelku Ustvarjalni planet, pod programom Ustvarjalni cocktail (http://www.sama-navitas.si/Slo/CreativeWorld/cocktail.aspx) ali nas kontaktirate na 040/256-171.

Organizira: SAMA Navitas d. o. o.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).