Koledar dogodkov


sobota, 30. januar 2010

»ČAJ OB PETIH«

v sejni sobi v hotelu KRAS v Postojni ob 17.00 uri

Pogovor z Naro Petrovičem avtorjem knjige "Bog: navodila za uporabo"

Tema: POT V ZAVETJE SRCA, kjer se stikajo človek, svet in sveto.

V vsakem trenutku v življenju se lahko človek zazre vase in se radosti ob tem, kar tam najde. Plodno življenje pušča za sabo sled veselih darov, ki odsevajo v srcu. A življenje je vse prej kot rožnato! Marsikomu usoda zagode z boleznijo, poškodbo, srčnimi ranami in stiskami. Tudi to je razlog, da se zazre vase in morda tam najde tolažbo.

Zazreti se vase marsikomu pomeni biti veren, religiozen ali ideološko opredeljen. Dejansko pa za pristen vpogled vase najbolj potrebujemo neobremenjenega duha, brez predsodkov in obsojanj. Prav zato imajo otroci odprta vrata v božje kraljestvo! In vsi ostali, ki spet postanejo otroci - čeprav tik pred smrtjo!

K tako sproščenemu, odprtemu in neobremenjenemu odnosu do človekove notranjosti, do boga, religije in sveta, nas vabi knjiga Nare Petroviča "Bog: navodila za uporabo". Še bolj kot knjiga se ljudi dotaknejo njegove presunljive misli v dialogu s poslušalci, kjer teme iz knjige razširi, poglobi ter prilagodi trenutku in publiki.

S svojim nastopom Nara Petrovič prinaša telesu lahkotnost, duhu svežino, srcu moč in duši upanje.

Na njegovi spletni strani lahko preberete naslednje misli:

»Pravijo, da svet spremeniš tako, da spremeniš sebe. Včasih je dovolj že to, da zamenjaš- ali bolje snameš – očala. In ko to storiš, se začneš čuditi vsem norcem povsod naokrog, ki ne vidijo očitnega. Potegneš jim očala z nosa, da vidijo stvarni svet, oni pa trdno zatisnejo oči in zahtevajo očala nazaj.

Snemimo torej očala in poglejmo drug drugemu v oči. Iskrica, ki bo preskočila tam vmes ni rezervirana samo za zaljubljence. Ta iskrica je obenem bog in seme naše človečnosti.«

Udeležba 7,00 eur vključuje stroške predavatelja, organizacije, najem dvorane in pogostitev s čajem ali kavo in darilo-posladek.

TOPLO VABLJENI!

Informacije: Branka Černač 041 875 043          
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).