Koledar dogodkov


sobota, 8. maj 2010

SVETOVNI DAN PRAVIČNE TRGOVINE

V Ljubljani 

Vabimo vas, da se udeležite dogajanj ob svetovnem dnevu pravične trgovine, ki letos poteka v duhu izjave Mahatme Gandhija »Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu«.

Že drugič zapored bodo za pravično trgovino športne copate obuli člani Pravične trojke. Na ljubljanskih ulicah boste lahko med tradicionalnim Tekom ob žici navijali za zunanjega ministra Samuela Žbogarja, vodjo trgovine 3MUHE Darjo Urbas in koordinatorja SLOGE - slovenske platforme nevladnih razvojnih organizacij Marjana Huča.

Ob 10.00 se bo trgovina 3MUHE spremenila v Mušjo zajtrkovalnico, kjer vam bomo ponudili pravično kavo ali čaj ter vedno slastne sladke in slane dobrote, ki dišijo po solidarnosti, spoštovanju in pravičnem trgovanju.

Z zunanjim ministrom Samuelom Žbogarjem boste v Mušji zajtrkovalnici lahko kramljali  med 11.30 in 12.30. Vas zanima, kateri okus čokolade iz pravične trgovine ima najraje? Ali bi ga mogoče raje povprašali o njegovi viziji mednarodne trgovine, ki bi temeljila na enakopravnejših in pravičnejših odnosih med evropskimi državami in gospodarsko zapostavljenimi državami svetovnega Juga? Pridružite se nam v soboto!

Kontakt: Eva Marn, 040 528 859 

Org.: Pravičnotrgovinska zadruga Odjuga in prva slovenska pravična trgovina 3MUHE
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).