Koledar dogodkov


sobota, 10. julij 2010

Polstenje pod kozolcem

od 10.7.2010 do 11.7.2010

na ekološki kmetiji Vovše 

Na delavnici polstenja volne, ki jo bodo vodili trije mentorji, se boste lahko preizkusili v tehniki mokrega in suhega polstenja. V tehniki mokrega polstenja bo začetna in nadaljevalna skupina. Izdelovali bomo klobuke, copate, šale v nuno tehniki, brezrokavnike, torbice, modne dodatke…V tehniki suhega ololstenja bodo zaživeli ježki, palčki, ovce pa tudi modni dodatki. Delavnica je primerna za odrasle in otroke od 10 leta. Za mlajše otroke  in družinske člane bodo organizirane delavnice rezljanja, tolčenja bakra in polstenja.

Ustvarjalna delavnica polstenja-filcanja za posameznike in družine bo v prijetnem oklju blizu Vač na ekološki kmetiji Vovše, kjer imajo čredo ovac, ki dajejo mleko iz katerega izdelijejo skuto, sir, kajmak in jogurt. Lahko si bomo ogledali striženje ovc.

Cena 12 urne dvodnevne delavnice z  vsem materialom je 100 €,  za krajše 4 urne sklope 40 €. Pridete lahko za dva dni ali samo eno dopoldne. Več informacij na spletni strani www.sredina.org in alja.venturini@sredina.org, 040 298 723.

Organizira: KUD Sredina
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).