Koledar dogodkov


ponedeljek, 20. september 2010

PIKINE ZELIŠČARSKE ČAROVNIJE tokrat tudi s PUTKO ZDRAVKO

od 20.9.2010 do 22.9.2011

Pikin festival v Velenju; pod čarobnim hrastom od 9. do 14. ure

Pika se pri svojih norčijah velikokrat opraska ali udari, a si zaradi tega ne dela čisto nobenih skrbi, kaj šele, da bi zapravljala dragocene solze. Prav dobro namreč ve, da lahko v naravi najde vse, kar potrebuje za svoje praske in odrgnine. Nanje enostavno povezne slamnik in glej, čudo – ni jih več! 

No, če bi nanje poveznila le pravi slamnati slamnik, bi jih sicer res ne videla več, a ker je zelo modro in iznajdljivo dekle, uporabi raje ameriški slamnik, njegove liste stolče v kašo in jo z gazo poveže čez rano. Preprosto, kajne?

Kaj pa skrivnost Pikine neusahljive energije? Hm, morda vam je ne bi smeli zaupati brez njenega privoljenja, a ker vedno želi otrokom le najbolje, gotovo ne bo imela nič proti. Torej, takole gre ta skrivnostna skrivnost: 

Pridite na veliki Pikin festival v Velenje in se  nam pridružite pod čarobnim hrastom, kjer vam bomo pomagale pripraviti Pikine zeliščne čarovnije in vam razkrile še marsikaj iz Pikine zakladnice slastnih naravnih idej. 

Starši, stari starši, učitelji, vzgojitelji,…pa se nam med tem, ko otroci »pikačarajo«  lahko pridružite v svetovalnem kotičku Združenja za obuditev celostnega človeka, na temo celostnega doseganja in ohranjanja zdravja otroka na naraven način.

Vaše Pika Adriana, Pika Maja, Pika Katja, Pika Ana in v torek tudi posebna gostja PUTKA ZDRAVKA, s katero boste skupaj kokodajsali in se sladkali....

P. S.: Naš čarobni hrast se nahaja pod glavnim odrom pri gostilni.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).