Koledar dogodkov


sobota, 23. oktober 2010

GOZDNI VRT - Permakulturna delavnica na Kaljestvu pri Pivki

Kal pri Pivki  od 9. do 17. ure

Vsi, ki bi se radi spoznali s permakulturo, ste vabljeni na delavnico v vasi Kal pri Pivki, kjer vam bo permakulturni učitelj Janez Božič predstavil gozdni vrt.

Najprej se bomo spoznali med seboj, s posestvom in z drevesi. Nadaljevali pa bomo z vajami spoznavanja tokov oziroma potencialov posestva in s conacijo.

S seboj prinesite risalni pribor ter terensko obleko in obutev (delavnica tudi v dežju ne odpade).

Za vegetarijansko kosilo bo poskrbljeno, na drevesih se bo morda našla še kakšna sliva, udeležence pa prosimo, da s seboj prinesejo svoj piknik pribor (krožnik / skledico, kozarček, jedilni pribor), ker je kuhinja še improvizirane narave, hiša pa v obnavljanju.

Cena delavnice je 30 € in vključuje program in prehrano.

Vsi udeleženci, ki bodo izrazili željo, bodo prejeli potrdilo o udeležbi na permakulturnem tečaju. Prijave in dodatne informacije (opis poti, uskladitev dodatnih želja ...) dobite na: smmart.tandem@gmail.com ali na številki 041 228 900 (Maja).

Za podrobnosti o programu se obrnite na jbaonzeizc@gmail.com ali 040 305 306, http://janezbozic.wordpress.com  (Janez).

Dostop na Kaljestvo si lahko ogledate na spletni strani: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?x1=435085&y1=58511&zoom=2343&q=kal+56+pivka

Prosimo, da nam ob prijavi navedete polno ime in priimek ter telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi. Na delavnici bo možno videti in kupiti reciklirane izdelke Smetumet, udeleženci, ki tudi sami kaj izdelujete / pridelujete / predelujete, pa ste prav tako povabljeni, da svoje izdelke, pridelke, semena itd. prinesete s seboj. Mini sejem lahko pripravimo v času kosila ali ob koncu delavnice. Srečanja in skupnega dela se že veselimo Maja in Simon Modrijan, Janez Božič ter ekipa Smetumet.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).