Koledar dogodkov


petek, 11. marec 2011

VSE PIRAMIDE SVETA

Pravna fakulteta; Mladinska ulica 9 17h

Dr. Sam Semir Osmanagić je z odkritjem bosanskih piramid vnesel novo dimenzijo v odkrivanju fenomena piramid v svetu. Z analiziranjem piramid na Mavricijusu, Kanarskih otokih, Kitajskem, Hondurasu, Peruju, Guatemali in drugje po svetu, se je dokazal kot eden izmed vodilnih svetovnih strokovnjakov za raziskovanje piramid.

Dr. Sam Semir Osmanagić je 2005 v Visokem - Bosna in Hercegovina, začel mednarodni interdisciplinarni projekt. Aangažiral ja svetovne strokovnjake in institucije iz arheologije, geologije, geodezije, paleontologije, biologije, arhitekture, arhe-astrologije,…, da bi neizpodbitno dokazal obstoj ne samo najvišje piramide v svetu, ampak celotno dolino piramid.

Na predavanju bo avtor in raziskovalec predstavil rezultate in nova odkritja iz bosanske doline piramid. Po 340.000 delovnih urah timskega raziskovanja je njegova vztrajnost pripeljala do šestih elementov, za katere trdi, da za vedno menjajo pogled na zgodovino.

Dr. Sam Osmanagić je sprejet v Rusko akademijo naravoslovnih znanosti kot najmlajši član te ustanove, kot tudi v ugledno Aleksandrijsko društvo arheologov.
Je avtor številnih knjig. Njegovo zadnjo knjigo z naslovom Vse piramide sveta , bo avtor predstavil na predavanju. Knjigo smo prevedli v slovenski jezik in bo na voljo za kupit v času predavanj v Sloveniji.

Vstop prost!
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.