Koledar dogodkov


sobota, 24. marec 2012

AROMATERAPIJA ZA ŽENSKE; NEGA TELESA IN DUHA

Studio Magnolija, Trebinjska cesta 3 10:00 do 14:30

Ženske že tisočletja uporabljamo aromatična olja za zdravje, lepoto in zapeljevanje. Na tej svojevrstni delavnici aromaterapije se bomo dotaknili vseh treh področij; preučili bomo eterična olja za zdravje in dobro počutje, eterična olja za nego telesa in eterična olja z afrodizičnimi lastnostmi. 

V prvem delu bomo obravnavali eterična olja, ki so posebej primerna za ženske (sivka, pelargonija, muškatna kadulja, sladka pomaranča, vrtnica, jasmin). Spoznali bomo, kako eterična olja vplivajo na hormonski sistem in kako z njihovo pomočjo lajšamo določene tegobe (PMS, težave v menopavzi, stres, poporodna depresija, kandida). V drugem delu bomo predstavili rastlinska olja in hidrolate ter njihovo uporabo za nego različnih tipov kože. Posebno pozornost bomo namenili naravnim sestavinam, ki blažijo gube in pomagajo pri odstranjevanju celulita. V tretjem delu bomo spoznali Kleopatrine skrivnosti zapeljevanja in obravnavali eterična olja, s katerimi lahko zvišamo libido. 

V praktičnem delu delavnice boste imeli priložnost delati z vsemi omenjenimi eteričnimi in rastlinskimi olji – izdelali boste osebno terapevtsko mešanico, hranljivi serum za obraz in afrodizični sprej za telo. Da boste z delavnice odšli bleščeči in polni energije, se bomo naučili tudi nekaj vaj za pomladitev obraza. Delavnica je namenjena vsem ženskam, ki želijo same poskrbeti za svoje zdravje in izboljšati splošno počutje.

CENA: € 60 (cena vključuje gradivo, ves material in embalažo; vse izdelke udeleženci odnesejo s seboj; na voljo je tudi čajni bar)

Vabljeni v našo dišečo ustvarjalnico!

Delavnico vodi Nina Medved, maserka in aromaterapevtka
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).