Koledar dogodkov


petek, 28. december 2007

PREDNOVOLETNO SRECANJE IN VEGIŽUR

vege hotel Izvir Manzato*** v Rogaški Slatini s pričetkom ob 18. uri

Hej, pozitivci, a ste že slišali?
Ker smo bili letos izredno pridni pri osveščanju javnosti o zaščiti in pravicah živali, varovanju okolja in zdravem načinu življenja, je čas, da si zaslužimo en tak pravi skupni zaključni novoletni žur, s katerim bomo zaokrožili letošnje akcije in drug drugemu dali energijo za naprej.

Torej, za tiste, ki ne veste, o čem govorimo…
.....KAJ se bo dogajalo: PREDNOVOLETNO SREČANJE IN VEGIŽUR članov Društva za  osvoboditev živali in njihove pravice in vseh slovenskih živaloljubcev, ne glede na pripadnost kakšni organizaciji, društvu, iniciativi… Glavno je, da ste za živali.

ZAKAJ: Da se spoznamo, povežemo, kakšno recemo, se sprostimo in se za en večer odklopimo …

KAKO: Srečanje bomo pričeli z delovnim sestankom, kjer bomo povzeli letošnje akcije, nato pa po želji podajali stališča, pobude, kresali mnenja, naredili načrte … Nato pa se bomo zbrali ob praznični veganski večerji s pestrim izborom jedi in raznoliko pijačo. Ob in po večerji bomo animirani z dobro muziko, vrtenjem filmčkov z naših shodov in piknikov, imeli bomo možnost sodelovanja v vegi-eko-kvizu in drugih družabnih igrah. Nikakor pa ne bo manjkal tudi ples! (Če ima kdo željo in bi nam bil pripravljen kaj odpeti, zaigrati ali zaplesati, naj se javi!)

Da združimo prijetno s koristnim v dvojni meri, lahko izkoristite to priložnost še za kratek oddih – v hotelu lahko prenočite, naslednji dan pa si vzamete »dan off« (npr. za kopanje v katerem izmed termalnih bazenov, savnanje, sprehode, druženje … ).

KOLIKO: Slavnostna večerja (4 vrste glavnih jedi) z vso pijačo (neomejeno) stane 15 EUR, za otroke do 5 let je brezplačna, od 5 do 14 let pa stane 5 EUR. Cena paketa: večerja + nočitev + pozni zajtrk pa znese 40 EUR. (V te zneske je že vštet popust 5 EUR na vsakega udeleženca, ki ga krije društvo.)

KOMU: Prijave zbiramo do vključno 25.12.2007 oz. do zasedenosti kapacitet na tel.: 040 715 206 (Tina) ali na pikapoka@siol.com.

S KOM: Pridite sami, z družino, partnerji, prijatelji, znanci, neznanci … Več kot nas bo, bolj veselo bo!

Organizira Društvo za osvoboditev živali
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.