Koledar dogodkov


torek, 2. oktober 2012

SKLOP DELAVNIC AROMATERAPIJE

od 2.10.2012 do 14.11.2012

Studio Magnolija, Trebinjska 3, Ljubljana med 17:00 in 20:30

Naučite se praktičnih prijemov uporabe eteričnih olj za lajšanje različnih tegob, za dobro počutje in transformacijo. Cena celotnega seminarja je 185 €, cena posamezne delavnice je 40 € (vključuje material, skripto, eterično olje delavnice in čajanko). 

Program delavnic: 
AROMATERAPIJA ZA ŽENSKE (2. oktober)
S pravilno uporabo eteričnih olj lahko vzpostavimo hormonsko ravnovesje v telesu. Na delavnici boste izvedeli, katera olja so najbolj ¨ženska¨  in kako z njimi lajšamo ¨ženske¨ tegobe. Izdelali bomo osebno terapevtsko mešanico in afrodizični sprej.

AROMATERAPIJA ZA OTROKE (10. oktober)
Mama je otrokov najboljši zdravnik. Pridobite znanje o eteričnih oljih in drugih komplementarnih metodah, s katerimi boste spodbudile naravni proces zdravljenja pri otroku in se izognile uporabi antibiotikov. Izdelali bomo mazilo proti prehladu in kopel za sladke sanje.

ETERIČNA OLJA IN ČUSTVA (17. oktober)
Eterična olja so naravna alkemična sinergija rastline in sonca. Kot takšna nosijo edinstveno zdravilno moč in lahko prodrejo v globino naše duše. Na delavnici bomo izdelali osebno terapevtsko mešanico in mazilo za odpiranje čaker.

ETERIČNA OLJA ZA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA (24. oktober)
Eterična olja imajo močno antimikrobno delovanje, zato nas v času prehladov in gripe ščitijo pred razsajajočimi virusi. Izdelajte antibakterijski sprej za prostor in masažno olje za krepitev imunskega sistema.

UBLAŽIMO STRES Z AROMATERAPIJO (7. november)
Če smo sproščeni, se lažje soočamo z življenjskimi situacijami. Eterična olja – poleg tega, da lepo dišijo in dvigujejo razpoloženje - delujejo protibolečinsko, antidepresivno, antispazmodično in sedativno. Izdelajte sproščujočo kopalno sol in antistresno masažno olje ter se naučite preprostih tehnik obvladovanja stresa.

ETERIČNA OLJA V GOSPODINJSTVU (14. november)
Uporabna delavnica za vsako gospodinjo, ki želi zmanjšati uporabo okolju neprijaznih čistil, naravno odpraviti neprijetne vonjave in ustvariti prijetno atmosfero z odišavljanjem prostora. Izdelali boste čistilo za steklo in sprej za odišavljanje prostora.

Prijave in informacije: 040 802 636, nina@magnolija.si, www.magnolija.si
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).