Koledar dogodkov


torek, 20. november 2012

NARAVNA KOZMETIKA IZ DOMAČEGA LONCA

v prostorih podjetja GEP-ART, Mala vas 29, Ljubljana Bežigrad. od 17h do 20h

Ker povprečna ženska, stara 30 let, na leto porabi tudi do 5 kg kozmetike in ker se okoli 60% škodljivih snovi iz kozmetičnih proizvodov absorbira preko kože v telo, vas vabimo na ustvarjalno delavnico Naravna kozmetika iz domačega lonca

Delavnica vsebuje: 
Pregled najbolj pogosto uporabljenih zelišč v kozmetičnih pripravkih;
Pregled predelave zelišč s sušenjem in izdelavo tinktur ter maceratov;
Natančen praktični prikaz izdelave: ognjičevega mazila, mazila iz smrekove smole, negovalnega balzama za ustnice, kopalne soli za sprostitev, deodoranta in naravne zobne paste. 

Vsak udeleženec prejme: strokovno vodenje s prikazom izdelave posameznega kozmetičnega izdelka; pisno gradivo s celotno predstavitvijo, ki je prikazana na delavnici; dodatne recepte in ideje za domače ustvarjanje; informacije, kje kupiti sestavine za domačo izdelavo naravne kozmetike; izdelke, ki jih skupaj izdelamo na delavnici: ognjičevo mazilo, mazilo iz smrekove smole, negovalni balzam za ustnice in kopalno sol za sprostitev.

Prispevek: 39 €. 

Ostale delavnice v naši ponudbi: Naravna tekoča mila, peneče kopalne krogle in masažne ploščice, Izdelajmo naravno rastlinsko trdo milo po tradicionalnem hladnem postopku in Oblikovanje unikatnih dišečih sveč. Informacije in prijave: www.naravna-darila.si, E-pošta: info@naravna-darila.si, GSM: 031/216-756.

Delavnice vodita Gregor Sojer, Higejin certificiran aromaterapevt in Nada Demšar, dolgoletna zeliščarka. V okviru blagovne znamke Naravna darila EMMA izdelujeta naravno aromaterapevtsko kozmetiko in naravna, po tradicionalnem hladnem postopku izdelana rastlinska mila, ki štejejo za izdelke umetnostne obrti ter nosijo certifikat Rokodelstva Slovenije št. 6878-06/10.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).