Koledar dogodkov


sobota, 15. december 2012

KAKO SKRBETI ZA PARTNERSKI ODNOS - SHIATSU ZA PARE?

od 15.12.2012 do 16.12.2012

v naravi Kriška vas nad Višnjo Goro od 9h – 20h (SO), 9h - 17h (NE)

Že pred leti sva začela s projektom Skrbniki odnosov, ki vključuje predvsem pare in vse, ki jim ni vseeno za naše (predvsem) partnerske odnose. Čutiva namreč, da v današnjem tempu in načinu življenja ni dovolj, da imamo partnerja, ampak je nujno, da za odnos skrbimo in si vsak dan vzamemo čas zase in tudi drug za drugega, za pogovor, skupne aktivnosti, tišino, čutenje itd. 

Eden od načinov učenja, kako skrbeti za odnos je tudi delavnica učenja shiatsu dotika in tega, kako na različne načine skrbeti za odnos, ki je namenjena samo parom. Če imate čas in čutite, da bi želeli širiti in živeti idejo SKRBNIKOV ODNOSOV, vaju vabiva, da se nama pridružite v skupnem učenju ljubečih in nežnih odnosov. 

Na delavnici bodo pari skozi učenje shiatsu masaže in tudi drugih tehnik poglobili svoj odnos in razumevanje drug drugega. Naučili se bomo osnov shiatsu masaže za domačo uporabo. Poleg tega se bomo dotaknili bistvenih značilnosti harmoničnega partnerskega odnosa in njegovih temeljev, tega, kaj pomeni biti skrbnik odnosa in zakaj je to pomembno.

Voditelja: Drago Klanšček in dr. Helena Jeriček Klanšček. Nujne so vnaprejšnje prijave, vsaj 10 dni prej. Število udeležencev je omejeno. Ob prijavi dobite še nadaljnja navodila.

Delavnica bo v primeru, da se prijavita vsaj 2 para. INFO in prijave na:  041 517 256 ali po elektronskem naslovu dih.klanscek@gmail.com. Prispevek za kritje stroškov seminarja na osebo: 150 evrov (vključeno 1 vegi eko kosilo v soboto in 1 kosilo v nedeljo (skupna priprava).

Organizira DIH, Drago Klanšček, s. p., www.d-i-h.si
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.