Koledar dogodkov


četrtek, 20. december 2007

Po sledeh alkimista

Naklo, Vita Center ob 18.00

Eli TROBEC
Alkimist pravi: če si nekaj močno želiš, vse stvarstvo teži k temu, da se ti ta želja uresniči. Eli zagotavlja, da njena življenjska izkušnja to samo potrjuje, seveda če v dosego cilja tudi sami verjamemo in v tej smeri delujemo.
S pomočjo slik nam bo pričarala magično Brazilijo, njene lepote in znamenitosti, ter predstavila nenavadnega zdravilca. Sproti bomo spoznavali, po kakšne življenjske izkušnje jo je Brazilija kar 5 let vabila v svoje naročje.
V nadaljevanju bomo preromali Camino – 800 km dolgo romarsko pot qv S Španiji. Naporno pešačenje, ko se človek sreča z mejo svojih fizičnih zmogljivosti, je trda vendar bogata in truda vredna življenjska izkušnja.
Tudi romantično potovanje na Mauritius je začinjeno s presenetljivim spoznanjem, ki ga osvojimo ob ogledu tega majhnega otočka v Indijskem oceanu. Z enim stavkom lahko otok opišemo kot otok prijaznih ljudi, dolgih peščenih plaž, kristalno čistih zalivov polnih koralnih ribic in dišečega cvetja.
Največji zaklad pa je Eli, tako kot Alkimista v knjigi Paula Coelha, čakal doma v Sloveniji. Življenje jo je na neki točki pripeljalo do nenavadnega srečanja. Spoznala je dva preprosta pa vendar velika človeka, ki na prav poseben način že vrsto let pomagata ljudem tako pri zdravljenju fizičnih bolezni kot pri duhovni rasti.

Ne zamudite tega slikovno bogatega potopisno duhovnega predavanja! 

Prostovoljni prispevki (priporočamo 5 EUR).
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.