Koledar dogodkov


sreda, 16. januar 2008

Prehrana po krvnih skupinah

Naklo, Vita Center ob 18.00 uri

Dandanes se v poplavi različnih informacij vse preveč ljudi v skrbi za zdravje zanaša na priporočila, ki so morda za nekoga koristna, zanje pa povsem neustrezna ali celo škodljiva. Ob vsakokratnem zaužitju hranil pride do kemične reakcije med vašo krvjo in hrano oz. pijačo, dodatki in zelišči, ki jih uživate. Hrana, ki je za nekoga zdravilna in koristna, je lahko za drugega pravi strup. Enako velja za vadbo in življenjski slog. Vaš genotip – se pravi krvna skupina, status sekretor/nesekretor, konstitucija in drugi geni - ter okolje, v katerem živite, igrajo v teh procesih ključno vlogo. Znanost o individualizirani prehrani, katere predhodnica je prehrana po krvnih skupinah, razkriva genetske predispozicije za zdravje in bolezen, ki jih je mogoče aktivirati ali zavreti na naraven način – predvsem s hrano, z vadbo, miselno naravnanostjo in odpravo energetskih blokad.
Uvodnemu predavanju bo v naslednjih mesecih sledila serija delavnic na temo izvajanja programa individualizirane prehrane v praksi, hujšanja, določanja posameznikovega genotipa brez dragih testiranj, aktivacije in deaktivacije genov….
Več informacij na www.nutrigenomika.info
Predava: Nataša Klarič, FIfHI, strokovnjakinja za individualizirano prehrano in edina v Sloveniji s certifikatom BTD, pridobljenim pri dr. Petru D'Adamu, pionirju individualizirane prehrane in prehrane po krvnih skupinah.
Prijave na recepciji Vita Centra: 04/ 25 19 558, 031 367 896, recepcija@vitacenter.si
Prispevek: 10 EUR. 
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).