Koledar dogodkov


sobota, 6. april 2013

TEČAJ NARAVNE AROMAKOZMETIKE

Studio Magnolija, Trebinjska 3, Ljubljana 9:30-18:30

Vodi: Nina Medved, aromaterapevtka

Tečaj naravne aromakozmetike predstavlja najbolj poglobljeno in intenzivno izobraževanje iz naravne kozmetike pri nas. Zasnovan je za začetnike, ki se želijo izogniti toksičnim kemikalijam in bi se radi naučili izdelovati lastno kozmetiko, kot za tiste, ki se profesionalno ukvarjajo z izdelavo naravnih pripravkov ali razmišljajo o lastni kozmetični liniji. 

Udeleženci natančno spoznajo sestavine, ki jih uporabljamo v naravni kozmetiki, ter se preko praktičnih vaj seznanijo s postopki in tehnikami izdelave naravnih pripravkov. Poudarek je na kombinaciji različnih sestavin, ki jih premišljeno izberemo glede na potrebe posameznika, zato spoznamo tudi anatomijo kože in njene potrebe. Cilj delavnice je, da udeleženci samostojno kreirajo recepture, prilagojene tipu in stanju kože ter letnemu času. 

6. april, 9:30-18:30, 125 €
1. modul: Osnovni materiali in izdelava kozmetike za obraz, telo in lase
Izdelamo: piling za obraz, tonik za obraz, masko iz različnih vrst gline, negovalni serum ali serum proti gubam, anticelulitno masažno olje, eksotično pomado za obraz, deodorant v spreju ali v stiku, zobno pasto, mazilo za ustnice, vodico za po britju 

11. maj, 9:30-18:30, 150 €
2. modul: Izdelava krem za obraz
Izdelamo: kremo z zaščitnim faktorjem, kremni mousse z bleščicami, anti-age kremo, obnovitveno kremo, serum za nego oči, kremo proti celulitu, obarvano kremo, hranljivo kremo, losjon za telo, balzam za lase, kremo po lastni recepturi

15. junij, 9:30-18:30, 125 €
3. modul: Zdravljenje težav s kožo 
Izdelamo maske, tonike, gele, mazila in kreme za zdravljenje težav s kožo in lasmi (akne, glivice, brazgotine, ekcemi, luskavica, rdečica, srbečica, prhljaj, mastni lasje, razcepljene lasne konice, otroške kožne težave)

Na tečaju uporabljamo hladno stiskana rastlinska olja, večinoma biološkega izvora, ter kvalitetna ekološka eterična olja. Uporabljamo preko 60 različnih eteričnih olj, preko 30 različnih vrst rastlinskih olj in masel ter številne gline, emulgatorje, voske, mineralne in zemeljske pigmente ter aktivne sestavine.

Udeleženci se lahko udeležijo posameznih modulov, vendar je za udeležbo na 2. ali 3. modulu obvezno predhodno znanje. 
Prispevek za celoten tečaj je 325 €, možna je udeležba na posamičnih modulih. Cena vključuje: ves material in embalažo, skripto v obsegu 70 strani, čajanko in prigrizke.

Informacije: 040 802 636, nina@magnolija.si, www.magnolija.si

Organizira: Magnolija, aromaterapija in naravna kozmetika
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.