Koledar dogodkov


petek, 18. januar 2008

Tečaj klasične masaže

V Ljubljani, na Preglovem trgu 15 

Klasična masaža je masaža celotnega telesa, je sistematična oblika dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Tečaj obsega 45 ur in poteka ob vikendih. Predaval  bo Jure Tušek, manualni terapevt, ki se je v okviru italijanskega olimpijskega komiteja izpopolnil tudi za športno masažo. Po uspešno opravljenem izpitu dobijo tečajniki certifikat, ki jim omogoča zaposlitev v kozmetičnih in masažnih salonih, zdraviliščih, hotelih, fitness centrih, na tujih potniških ladjah, v športnih klubih itd. Certifikat omogoča tudi pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) maser.
Vsi udeleženci tečaja so vpisani v register maserjev klasicne masaže, voden v Higeji. Cena celotnega tečaja je  480 €.  Cena vsebuje 20% DDV, organizacijo in izvedbo programa, učno gradivo in delovni material. Brezposelnim, študentom, upokojencem, invalidom, družinskim clanom in našim tečajnikom priznavamo pri plačilu tečaja 25 €  popusta.
Prijavite se lahko do 16. januarja, 2008. Prijave in informacije na tel: 01 54 63 201, GSM:  041 540 942 (Anita), www.higeja.si

Organizira: Higeja, d. o. o.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).