Koledar dogodkov


četrtek, 6. junij 2013

IZZIVI SODOBNEGA STARŠEVSTVA IN VZGOJE

v Bio trgovinI Biovan na Valvasorjevo 40, Maribor ob 17. uri

Doc. dr. Vesna Vuk Godina bo na predavanju spregovorila o dilemah, ki so povezane z izzivi sodobnega starševstva in vzgoje otrok ter problemih avtoritete in kazni v sodobni vzgoji. Poskušala bo odgovoriti na vprašanje, kaj je narobe z otrokom prijazno vzgojo in kako je sodobna vzgoja odpravila pogoje za funkcionalno odraščanje otrok ter posledice, ki jih to dejstvo ima za otroke in posledično za prihodnost. In ne navsezadnje, kaj in koliko lahko sami prispevamo. V zadnjem času se v medijih zelo pogosto pojavlja gospa Vesna Vuk Godina, socialna in kulturna antropologinja, ki v kontekstu vzgoje in starševstva poskuša razložiti in odgovoriti na prepotrebna vprašanja današnjega časa.

Prišel je čas je, da se odločimo, ali želimo vzgojiti brezčutnega potrošnika ali pa za seboj pustiti seme, ki bo v prihodnosti črpalo moč iz skupnosti, harmonije in reda – tako, kot nas to učijo sončnice? In se tesno povezano v celoto razvijalo za najvišje skupno dobro, ki zdaleč presega radosti individualizma.

Vstopnice so na voljo v predprodaji v Bio trgovini Biovan, Valvasorjeva 40, Maribor. Pohitite, ker je število mest omejeno zaradi prostora.

Vstopnica: 12 €, za člane Biovan kluba: 9 €. Obvezne prijave v Bio trgovini Biovan ali na tel. št. 040 20 40 78 ali po e-pošti: novice@biovan.si
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.