Koledar dogodkov


sobota, 13. julij 2013

3. PUSTOLOVSKI TABOR V BOHINJU

od 13.7.2013 do 19.7.2013

Bohinj V soboto ob 13h do petka popoldan

Pri snovanju programa za Pustolovski tabor v Bohinju, je naš glavni cilj, z različnimi športnimi in intelektualnimi vsebinami zapolniti čas, ki je namenjen aktivni sprostitvi tako posameznika kot tudi družine.

Poleg športnih vsebin - veslanje, plavanje, kolesarjenje, tek, pohodništvo, orientacija, so za odrasle v programu še predavanja za pripravo na športne vsebine, za osebno rast bo poskrbela Nena Dautanac (http://www.solaodlicnosti.si/), motivacijska govornica in za našo energijo, strokovna, zdravju prijazna kuhinja Mateje Tee Dereani (http://www.matejadereani.si/). 

Za otroke je ravno tako pripravljen pester program, ki bo zajemal športne vsebine (tek, učenje plavanja, pohodi, plezanje,..) in taborniške veščine (orientacija, preživetje v naravi, astronomija...), vmes pa še razne igre in ustvarjalnice.

Vse vsebine so načrtovane tako, da bo ravno pravšnje razmerje obremenitve in počitka. Za preveliko utrujenost ali dolgočasje vam na taboru ne bo potrebno skrbeti, saj bodo fizično zahtevnejšim, sledile intelektualne vsebine.

Programa za odrasle in otroke potekata hkrati ter večinoma ločeno, seveda pa boste družine imele tudi čas, da skupaj z otroki preživite lepe trenutke, ki jih nudi že sam kraj bivanja.

Bivanje bo organizirano v šotorih (nepremočljivi), v neposredni bližini jezera, kjer bomo imeli svoj prostor za počitek, druženje, predavanja… V taboru je še kuhinja s pokrito jedilnico na prostem, seveda pa imamo tudi WC in tuše s toplo vodo. Malo po robinzonsko, ampak pristno naravno.

PRIJAVE IN PLAČILA
Odrasli  - 340€
Otroci stari 6-12 let - 240€
Otroci do 6 let z možnostjo dogovora o varstvu - 100€
Otroci do 6 let brez varstva – brezplačno
Doplačila: enoposteljni šotor - 40€

Prijave sprejemamo do 11.7.2013 oz. do zapolnitve 32 prostih mest na aljazsegula@hotmail.com.

V prijavo napišite svoje ime in priimek, točen naslov, starost, številko telefona (najbolje mobilnega) in elektronski naslov. 

PRIJAVA JE POPOLNA S PLAČILOM AKONTACIJE V ZNESKU 100 € (na osebo), na Športno Srce Šegula Aljaž s.p. Hočko Pohorje 15/o 2311 Hoče,TRR SI56 6100 0000 5079 267, Delavska Hranilnica, s pripisom Bohinj.
Odjave: po 1.7.2013 zadržimo 50€ plačane akontacije na osebo.

Kontakti in informacije:
Akademsko atletsko društvo Slovan: http://www.tek.si/, Aljaž Šegula – vodja tabora za odrasle: 040-166-967 / aljazsegula@hotmail.com, Barbara Jolič - vodja tabora za otroke
031-773-453 / barb.jolic@gmail.com.

Organizira: Akademsko atletsko društvo Slovan
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).