Koledar dogodkov


petek, 8. november 2013

RAZKISAVANJE, RAZSTRUPLJANJE IN POST: ZAKAJ IN KAKO?

v Terme & Wellness LifeClass Portorož ob 18.30

Predavatelja: Drago Klanšček in dr. Helena Jeriček Klanšček.

Danes veliko slišimo o razkisavanju, razstrupljanju in postu – toda ali vemo, kakšne so razlike med njimi? Zakaj se danes govori o vsem trojem? Kaj vse ogroža naše zdravje? Ali ste vedeli, da večino strupov kupimo in jih tudi dobro plačamo? Kako negativni stres in negativne misli vplivajo na nas? Kaj lahko storimo, da bomo zdravi in veseli? Kako se razkisati, razstrupiti in postiti na varen in učinkovit način? Kaj lahko storimo vsak dan?

Drago Klanšček se z različnimi oblikami terapevtskega dela ukvarja že več kot 20 let. V zadnjih letih se ukvarja predvsem z vodenjem postov za dušo in telo in drugih delavnic. Ima mednarodne certifikate za hidrokolon, shiatsu, kraniosakralno terapijo, vodi gong jogo, gong
kopeli in še kaj. S postom in hidrokolon terapijo se je začel ukvarjati potem, ko si je z njima rešil večletne težave v trebušnem predelu, kljub temu da je bil že več kot 20 let vegetarijanec. Drago je ljubitelj narave, zdrave hrane, umirjenega in uravnoteženega življenja. Njegovo zadnje odkritje so zeleni sokovi, moč zdravilnega smeha in moč uma. Z ženo vodita delavnice posta in polposta v manjših skupinah, kjer pa ni poudarek le na fizičnem čiščenju, ampak na čiščenju celotnega bitja (tudi misli, čustev, duše,...).

Več lahko preberete na www.d-i-h.si ali dobite info na 041 517 256.

Vstop prost!
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).