Koledar dogodkov


torek, 21. januar 2014

ŽIVLJENJE BREZ GLUTENA

CENTER EKO365, Runkova ulica 2, Ljubljana 

Avtorica knjige ŽIVLJENJE BREZ GLUTENA Suzana Kranjec in mag. Petar Papuga, dr. med., specialist za akupunkturo bosta predavala o zdravi brezglutenski prehrani.

Zaradi svojih specifičnih lastnosti gluten deluje moteče v presnovnih in prebavnih procesih, kar pomeni, da ne otežuje življenja le bolnikom s celiakijo, temveč rad ponagaja tudi bolnikom z boleznimi ščitnice in širši populaciji.

Brezglutenski obrok naj nikakor ne bo skupek predelanih, industrijskih živil brez glutena, ampak vselej živa hrana, ki telo oskrbuje z energijo. Hrana vpliva na naša prebavila zato je na mestu vprašanje kako si lahko z brezglutensko dieto pomagamo k splošnemu boljšemu počutju. Nehote smo zaradi uživanja brezglutenske diete lahko zasvojeni z ogljikovimi hidrati. Poiščimo odgovore skupaj kako si pomagati.

Če želite ugodneje kupiti knjigo Življenje BREZ GLUTENA, lahko to naredite tako, da jo vplačate po ceni 35 evrov do 18. januarja s pripisom dvignem na predavanju in dobite knjigo na predavanju samem. Dvignete jo s potrdilom o vplačilu (kopija klika ali odrezek položnice).

Vstopnine ni.

Prijave na predavanje so obvezne. Za prijavo kliknite na sledečo povezavo: http://eepurl.com/LMUT5 ali pokličite na: (041)380 805, g. Miklavc.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).