Koledar dogodkov


torek, 17. junij 2014

POLETNE ZELIŠČNE IN AROMATIČNE USTVARJALNICE

od 17.6.2014 do 13.8.2014

Naravna darila EMMA, Mala vas 29, Ljubljana od 17. - 20.30 (21.00)

Poletni meseci so kot nalašč za pridobivanje znanja o uporabi in predelavi zelišč za domače kozmetične pripravke. Vzemite si čas, rezervirajte prosto mesto in se nam pridružite na poletnih ustvarjalnih delavnicah. Kmalu boste lahko rekli NASVIDENJE komercialni kozmetiki.

TOREK, 17. JUNIJ, DODATNI TERMIN: SREDA, 06. AVGUST
NARAVNA ROČNO IZDELANA RASTLINSKA MILA
Milo je osnovni kozmetični izdelek, ki ga dnevno nanašamo na svojo kožo. Pa veste kaj vsebuje vaše milo? Vabimo vas na ustvarjalno delavnico, kjer vas bomo naučili vsega kar je potrebno, da boste lahko v prihodnje sami izdelovali popolnoma naravna terapevtska mila. Naša osnova bodo hladno stiskana nerafinirana olja in masla, kakovostna eterična olja, predvsem pa ogromno zelišč in ostalih dodatkov (glina, čokolada, med...). Za piko na i bomo izdelali tudi bogata vlažilna glicerinska mila, ki jim boste dodali oseben pečat. 
Prejmete: strokovno vodenje, pisno gradivo z vrsto dodatnih receptov ter 2 kosa mila. Prispevek: 39 EUR. 

SREDA, 18. JUNIJ, DODATNI TERMIN: ČETRTEK, 31. JULIJ
NARAVNA KOZMETIKA IZ DOMAČEGA LONCA
Dinamična ustvarjalna delavnica s katero vas bomo zagotovo navdušili nad domačo pripravo 100% naravne kozmetike. Na delavnici pregledamo najbolj uporabna zelišča v kozmetiki in njihovo predelavo, pripravo oljnih izvlečkov, tinktur… Skupaj izdelamo kar 6 izdelkov:  ognjičevo mazilo, mazilo iz smrekove smole, negovalni balzam za ustnice, aromatično kopalno sol, dezodorant in naravno zobno pasto. Prejmete: vseh šest izdelkov, pisno gradivo in dodatne recepte za ustvarjanje.  Prispevek: 39 EUR. 

ČETRTEK, 19. JUNIJ, DODATNI TERMIN: SREDA, 30. JULIJ
Naravno do lepe kože: KREME, LOSJONI in MASLA
Znanje in lastna izdelava negovalnih krem, sta edino zagotovilo, da uporabljamo 100 % naravno kozmetiko, ki je prilagojena potrebam naše kože. Na delavnici pregledamo široko paleto eteričnih in rastlinskih olj, masla, macerate, hidrolate in ostale aktivne sestavine (emulgatorji, konzervansi, antioksidanti, vitamini…). Skupaj izdelamo: Vlažilno kremo za obraz; Luksuzno »anti-age« kremo za obraz; Hranljivo karitejevo kremo za roke;  Negovalno mleko za telo z geranijo in Mangov mousse za telo z bergamotko. Prejmete: strokovno vodenje, samostojno delo, vseh 5 izdelkov in obsežno pisno gradivo.  Prispevek: 55 EUR. 

PONEDELJEK, 23. JUNIJ, DODATNI TERMIN: SREDA, 13. AVGUST
Naravno do lepih las in zdravega lasišča: ŠAMPONI, BALZAMI in SERUMI
Inovativna in najbolj poglobljena delavnica v Sloveniji, s katero vas bomo popolnoma navdušili nad domačo izdelavo pripravkov za nego las. Na delavnici uporabljamo osnovne sestavine, ki so jih koristile že naše babice in jih bogato nadgradimo z najnovejšimi aktivnimi učinkovinami. Skupaj izdelamo 5 izdelkov: Zeliščni tekoči šampon prilagojen vašim lasem; Tekoči šampon za nego barvanih las; Inovativno šamponsko ploščico; Hranljiv balzam za lase z izvlečkom immortelle (smilja) in Obnovitveni serum za zaščito las in konic. Prejmete: strokovno vodenje, samostojno delo, vseh 5 izdelkov in obsežno pisno gradivo.  Prispevek: 55 EUR. 

Več informacij na www.naravna-darila.si, prijave na: info@naravna-darila.si, 041/721-528 ali 031/216-756.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.