Koledar dogodkov


sobota, 27. junij 2015

SOBOTNI ŽURVEST NA TEMO HOLESTEROLA

na Belajevi domačiji na Krasu (v Kačičah, samo pet minut vožnje od AC-izvoza Divača, v bližini Parka od 8.30. do 15. ure

PRESTAVLJENO NA OKTOBER!

Preverjene naravne rešitve »v živo« na žurVest dogodkih

Bolj ko spoznavamo pasti različnih »rešitev«, ki se nam ponujajo, bolj smo prepričani, da je edina varna in učinkovita pot tista, ko se reševanja lastnih težav lotimo sami. 
Navidezno daljša pot nas bo do cilja pripeljala prej, zanjo bomo odšteli manj denarja, rešitve pa bodo trajne.
ŽurVest je serija dogodkov, namenjena vsem, ki ste pripravljeni vzeti svoje zdravje v svoje roke in raziskati moči, ki se skrivajo v slehernem izmed nas. 

Po jutranjem prigrizku dobrodošlice se bomo podali na odkrivanje naravnih rešitev, ki se skrivajo v svetu zelišč, začimb, naravnih zdravil, prehranskih dopolnil, hrane ter raznih drugih prijemov, ki npr. pomagajo: 
uravnati holesterol,
zaščititi holesterol ter ožilje srca in možganov pred poškodbami zaradi prostih radikalov, vnetij in presežka glukoze itd. 

Poleg strategije, kako na naraven način uravnamo holesterol in načinov za krepitev in zaščito ožilja, boste s seboj odnesli tudi enega od naravnih pripravkov na to temo, ki ga bomo skupaj naredili. Prav tako ne bo manjkalo pokušine zdravih začimbnih, zeliščnih napitkov in hrane, povezane s temo sobotnega žurVesta.

Sobotni žurVest vodi Adriana Dolinar s sodelavci projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, v sodelovanju z Andrejko Cerkvenik z Belajeve domačije.

Cena: 50 € 

Opomba: Za udeležbo na sobotnem žurVestu je zelo priporočljiva udeležba na predhodnem četrtkovem večernem žurVestu ali predhodni obisk predavanja na to temo ali prebrana knjiga Resnice in zmote o holesterolu.

Prijave: Zaradi predhodnih priprav se je potrebno prijaviti najkasneje 4 dni pred dogodkom. Za prijave in dodatne informacije lahko pišete na e-naslov: info@belajevi.si ali pokličete na tel. št. +386 41 697 737 (Andrejka Cerkvenik), vsak delovnik od 14. do 17. ure. 

Ugodnosti: Ob hkratni prijavi na 2 četrtkova večerna žurVesta in 2 pripadajoči ŽurVest soboti vam podarimo novo knjigo Resnice in zmote o holesterolu in…  (darilo prejmete ob udeležbi na zadnjem žurVestu).
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.