Koledar dogodkov


četrtek, 10. september 2015

OSKRBOVALNICA RADEGOST V MAVČIČAH

 od 16h do 17h

V Mavčičah se bodo predstaviili vsi kmetje, s svojo ponudbo, s seboj pa bodo pripeljali še kaj več kot boste naročili.  Morda se predstavi še kakšen ponudnik, ki je zamudil oddajo ponudbe in bo s seboj pripeljal nekaj iz svoje ponudbe za degustacijo in tudi za nakup.

Dobrodošli ste vsi, ki boste naročili kaj iz ponudbe (kličite na spodnji tel.), da spoznate pridelovalce in predelovalce hrane, ki jo boste kupili in jo imeli na svojem krožniku in tudi tisti, ki delovanja oskrbovalnice še ne poznate, da vam predstavimo način delovanja, pridelovalce in predelovalce, ki oskrbujejo Oskrbovalnico Radegost in seveda preizkusite njihove pridelke in predelke, ter se priključite tistim, ki podpiramo kratko pot hrane od vil kmeta do vaših vilic.

Za ponudbo oskrbovalnice Radegost, ki po počitniški prekinitvi ponovno zbira naročila do vključno torka 8.9.15 za dostavo v četrtek 10.9.15 med 16 in 17 uro v Mavčičah, kličite Matjaž Jerala, mobi 041 348 199. 
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).