Koledar dogodkov


petek, 13. november 2015

AROMA # ATELJE: CIKLUS TEMATSKIH DELAVNIC S PODROČJA AROMATERAPIJE

Ljubljana, VSŠKV, Poljanska 95 od 18. do 20. ure

1. DELAVNICA / PISARNIŠKI AROMA-ZEN: Pozitivno upravljanje s stresom na delovnem mestu. S pomočjo izbranih eteričnih olj lahko delovne izzive prebrodite umirjeno in učinkovito. Aromaterapija ob pravilni uporabi pripomore k zbranosti misli v času dela in sprosti telo in duha po napornem dnevu. 

Ciklus AROMA # ATELJE je novost v Šoli Aromaterapije. Sestavljajo ga tematske delavnice, ki bodo potekale 1x mesečno v popoldanskih urah. Na vsaki delavnici si bomo ogledali en vidik življenja skozi prizmo aromaterapije ter izdelali pripravek: za zdravje otrok, ženske in mame, starostne težave, aromatiziranje in čiščenje doma, hišne ljubljenčke ter za dišeča obdarovanja. 

Do 10. novembra vpišite abonma in delavnice obiskujte po POLOVIČNI CENI ali pa se delavnic udeležujte posamično. Vodi aromaterapevtka Ana Ličina. Prispevek:30€/15€. 

ŠOLA AROMATERAPIJE, prvi slovenski inštitut, ki deluje na področju razvoja, izobraževanja in usposabljanja s področja aromaterapije, fitoterapije, zelišč in naravne nege. Informacije: info@sola-aromaterapije.si in 040 641 712, www.sola-aromaterapije.si
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).