Koledar dogodkov


sobota, 11. februar 2017

LJUBEZEN OD A DO Ž

Hotel Union, Ljubljana od 12h dalje

Ljubezen od A do Ž je največja slovenska konferenca o Ljubezni, odnosih in partnerstvu.
 
Kaj nam prinaša ljubezen? Tisoče odgovorov in vprašanj… Kako je, ko se znajdemo nekje na razpotju ljubezni, vse prevečkrat ne najdemo pravega odgovora, vedno znova ponavljamo iste vzorce, iščemo podobne partnerje, preveč popuščamo – ali premalo, preveč zahtevamo ali obratno… Se cenimo dovolj? Nas partner dovolj spoštuje in zakaj ne? Kako pridobiti spoštovanje, zaupanje, pripadnost? Kako biti srečen v dvoje, ljubiti in biti ljubljen? Razbijali bomo stereotipe, reševali razmerja, pomagali premagati dvome, združevali glavo in srce, iskali najboljše odgovore… Tudi letos, zopet v družbi najboljših.

Po lanski razprodani konferenci bodo v predavateljske vrste spet stopili največji strokovnjaki s področja ljubezni, odnosov in partnerstva. Dragocene izkušnje bodo tokrat z nami delili dr. Zoran Milivojević, Sanja Rozman, Bruno Šimleša, Ana Bešter Bertoncelj, Ljubica Uvodić Vranič, dr. Saša Krajnc, Luka Kogovšek, Melita Kuhar, pater dr. Karel Gržan, Edvard Kadič ... Predavanjem dodajamo okroglo mizo na temo Ljubezen na razpotju, ki jo bo povezovala Zvezdana Mlakar.

Novost je tudi druženje s predavatelji, ki bodo tistim, ki bi imeli vprašanja ali pa bi samo želeli izvedeti več, na voljo neposredno po predavanjih.

Več informacij o predavanjih in predavateljih boste našli na spletni strani 
www.ljubezen-a-do-z.si ali na facebooku www.facebook.com/Ljubezen od A do Ž.

Kotizacija za celodnevni dogodek znaša 25 EUR. Število vstopnic je omejeno, zato si jih pravočasno priskrbite na vseh prodajnih mestih Eventima ali na spletnem naslovu www.eventim.si.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).