Koledar dogodkov


sobota, 6. september 2008

PIKNIK DRUŠTVA SVOOD

na Svetem Martinu v Brjah pri Ajdovščini  pričetek ob 10. uri

Sv. Martin je vasica s cerkvico in nekaj hišami na hribu sredi Vipavske doline. Ozka pot med vinogradi vodi na vrh, kjer se ob lepem vremenu razprostre čudovit pogled na vso dolino. Na travniku med drevesi in grmičevjem nas čaka urejen prostor, ki nudi vse potrebno za piknik - vodo, vse za kuhanje in pečenje, mize za jedi in delovno mizo, otroci pa imajo za igranje na voljo velik travnik. 

- PRIHOD na Sv. Martin ob 9.30 uri

- NEFORMALNI POGOVOR:
    * novosti glede cepljenja v Sloveniji
    * naše aktivnosti na tem področju
    * aktualne informacije
    * izmenjava izkušenj

- PIKNIK, druženje, igre...

- ŠOTORJENJE - možnost prenočitve

V prijetnem ambientu je vsa piknik oprema, z lastno vodo in plinskim štedilnikom, kjer si lahko pripravimo jedi po želji. Hrano in pijačo torej prinesemo s seboj, piknik pa bo obogatila tudi domača ponudba gostitelja, ki nam je pripravil jedilnik s pristnimi domačimi jedmi. Izbor iz dodatne ponudbe gostitelja do 5.9. do 12. ure sporočite na gsm 041 363 951 (Nenad) ali 031 390 173 (Lucija).

Poleg piknik prostora je travnik primeren za igre, zabavo in počitek, kdor želi pa si lahko na njem postavi (lastni) šotor in podaljša piknik na nedeljo, v kolikor bo seveda vreme pravo. Za igro in zabavo ne pozabite s seboj prinesti športne rekvizite (žoge, loparje...), igrače za otroke, pa tudi odeje oz. podloge za na tla.

V primeru napovedanega slabega vremenabo piknik prestavljen na 13. september 2008, za informacijo o tem v  petek pokličite na 040 319 744 (Primož) ali 041 363 951 (Nenad Breški).
 

Sv. Martin

Na magistralni cesti iz Ajdovščine proti Novi Gorici v kraju Potoče zavijete levo (iz smeri Nove Gorice desno) in čez reko Vipavo peljete do vasi Brje in naprej do zaselka Sveti Martin, kjer parkirajte avtomobil na parkirišču pri cerkvici. Potrudili se bomo, da bodo na križiščih SVOOD kažipoti, drugače pa si pomagajte z zemljevidom.
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).