Koledar dogodkov


nedelja, 26. maj 2019

ZDRAVILNE MOČI CVETLIC

Bresternica pri Mariboru, Kmetija Žunko, Srednje 17 od 10. do 17. ure

Če hranimo zgolj hladni razum, ne smemo biti presenečeni, če začne – podobno kot plevel – izrivati vse naše druge dele. Če čutite, da potrebujete več čuječnosti, senzibilnosti, miline v duši … začnite hraniti tudi ta del sebe. Cvetovi so odlična hrana, ki jo potrebuje predvsem naše subtilno telo. Le zakaj bi ga pustili lačnega, če pa je na dosegu roke toliko cvetov?

Sanja Lončar bo poskrbela, da boste spoznali več kot petdeset cvetov različnih rastlin, ki jih lahko uživamo, shranjujemo in si z njimi na različne načine pomagamo. Vida vas bo presenečala z okusi cvetja, o katerih se je učila pri Jeleni de Belder. Posebna pozornost bo namenjena vrtnicam, zato bo z nami tudi Eva Stajnko, ki vam bo razkrila, katere vrtnice so najprimernejše za kulinariko, kozmetiko in zdravljenje, kako ravnati z njimi in kaj vse lahko dobimo iz njih.

Prispevek: cena seminarja znaša 55 € ter obsega zajtrk, kosilo, sladico, pokušine in delovno gradivo.  Informacije in prijave: (041) 770 120 (med 9. in 12. uro), delavniceszz@gmail.com. 
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.

Želite objaviti dogodek?

V našem Koledarju objavljamo dogodke s področja zdrave prehrane, ekologije, naravnega zdravljenja in zdravega življenja, ki so v skladu s splošnimi načeli našega projekta.

Brezplačne dogodke objavljamo brezplačno. 

Za objavo dogodkov, za katere se zaračunava vstopnina, kotizacija ali določen prispevek, pa je cena objave v spletnem koledarju 15 EUR za dogodek.
 
Uredništvo si pridržuje pravico do selekcije dogodkov, ki jih bomo objavili.

Dogodke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite v word obliki (maksimalno 180 besed), z opisom pripravljenim po zaporedju, kot si ga lahko ogledate v Koledarju (datum, naslov, lokacija, opis, kontakti, organizator). 

Za dodatne informacije in objavo v tiskanem koledarju se obrnite na: damjana.goter@gmail.com).