Koledar dogodkov


petek, 24. oktober 2008

INTENZIVNI UMIK Z OČIŠČEVANJEM S TONYJEM SAMARO

od 24.10.2008 do 26.10.2008

v Rogaški Slatini 

Program umika bo obsegal energijske in dihalne vaje, predavanja z lažjimi vajami in močnimi meditacijami, zdravljenje z zvokom, delo s sanjami, skupinske vaje in meditacije v termalnem bazenu, učinkovit program razstrupljanja telesa z naravnimi sokovi, mineralno vodo Donat Mg in posebnimi zdravilnimi zelišči. Udeleženci bodo lahko neomejeno uporabljali termalni bazen, turško in finsko savno ter tepidarij in fitness, proti doplačilu pa se bodo lahko razvajali tudi s številnimi oblikami masaže in terapij iz bogate izbire hotelskih toplic. Na voljo bo tudi nekaj prostega časa za sprehode v naravi in sproščanje v termalnih bazenih.

V času umika bodo udeleženci lahko izbirali med uravnoteženimi veganskimi obroki, temelječih na ayurvedskih načelih, med obroki s presno prehrano in naravnimi sokovi ali zgolj z naravnimi sokovi, s katerimi bodo še dodatno poglobili in pospešili razstrupljevanje telesa.  

Seminar, ki bo potekal v zdraviliškem hotelu s štirimi zvezdicami Grand Hotel Sava, se bo začel v petek, 24. oktobra, ob 18. uri in končal v nedeljo, 26. oktobra, ob 17. uri.

Višina prispevka: 150 eur ter stroški hotelske namestitve (cena za dve nočitvi s polnim penzionom v dvoposteljni sobi s posebnim popustom za udeležence umika znaša od 108 do 135 eur).

Za več informacij obiščite spletno stran www.tonysamara.org ali www.samarafoundation.com, pišite na samarafoundationslovenia@gmail.com ali pokličite na 040 707 944 (Gorazd) ali 040 708 933 (Ksenija, po 18. uri).
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.