Koledar dogodkov


Posebno povabilo skupinam

Vabimo skupine, ki želijo na izlet v Pomurje, da se nam oglasijo. Pripravili smo zanimivo ekološko pot, ogled ekološkega centra, ekoloških polj, kjer rastejo čista žita, pogovor z Vincijem Ferenčakom, največjim pridelovalcem ekoloških žit v Pomurju, ponujamo pa tudi delavnico na temo: žitne solate ali testenine ali namazi iz narave (izbere skupina).
Na željo skupine lahko v ponudbo vključimo tudi: vegetarijansko kosilo iz ekološke pridelave, obisk lončarske vasi Filovci ali vožnjo z brodom na otok ljubezni v Ižakovcih ali ogled peke ekološkega kruha v krušni peči. Možen je tudi nakup vseh vrst ekološkega žita in sveže mlete moke, kruha in zdravega peciva.

Cena izleta vključuje vodenje skupine po Pomurju in ogled Vincijevih polj z delavnico  o zdravi pripravi hrane po izbiri. 

Cena na osebo je odvisna od številčnosti skupine. Ostali stroški: kosilo, nakupi in še kaj - po želji skupine oziroma vsakega posameznika.

Prijave sprejemamo na ekološkem centru Svit  ali na  tel: 02/ 577 -12-57, vsak četrtek, med 20. in 21. uro ali po e-pošti: ajdaprekmurje@volja

Ekološki center SVIT
<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Označevanje v koledarju

V koledarju objavljamo dogodke, ki jih organizirajo različna društva in organizacije iz vse Slovenije.

Za lažje razločevanje zato vse dogodke, ki so v naši organizac., označujemo s kompasom.

Setveni koledar

Naredite pravo stvar ob pravem času. Preverite, kaj setveni koledar Marie Thun priporoča za danes.