Skupaj kuhamo

BLOG: Brezgrešne sladice

Čas priprave:


www.brezgresnesladice.si


1. Kdo je oseba, ki stoji za blogom?

Blog Brezgrešne sladice ustvarjam Sonja Kramar, po poklicu diplomirana oblikovalka, po srcu pa raziskovalka zdravega in izpolnjenega načina življenja. Zdravo prehrano sem začela odkrivati že v osnovni šoli, ko sem bila velikokrat bolna in utrujena. Ugotovila sem, da mi težave povzroča klasična prehrana, zato sem začela iskati rešitev in raziskovati hrano, od katere bi se dobro počutila. Danes svoje izkušnje in recepte delim na svojem blogu. Veseli me, ko lahko s svojim ustvarjanjem pomagam tudi drugim, da zaživijo bolj zdravo, srečno in izpolnjeno življenje.


2. Kaj za vas pomeni zdrava prehrana?

Zdrava prehrana zame pomeni naravno prehrano, z veliko polnovrednimi rastlinami, ki naše telo oskrbijo z vsemi potrebnimi hranili. Je hrana, od katere se dobro počutimo, nas osreči in nam da energijo, da lahko počnemo vse tisto, kar si želimo početi, in tako zaživimo bolj polno življenje.


3. Zakaj ste se odločili pisati blog, oziroma kaj za vas pomeni pisanje bloga?

Že od nekdaj ustvarjam in preizkušam različne jedi, blog pa sem začela pisati, ker so me prijatelji in znanci, ki so bili preizkuševalci, velikokrat spraševali za recepte in nasvete. V kuhinji večinoma improviziram, ustvarjam s sestavinami, ki jih imam na voljo in receptov prej nikoli nisem beležila. Z blogom sem želela ustvariti prostor, kjer bi lahko zabeležila in hkrati delila svoje recepte in ugotovitve z vsemi tistimi, ki jih to zanima in so jim lahko moji zapisi v pomoč.

 

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: