Skupaj kuhamo

BLOG: Bor mašina za punce

Čas priprave:
1. Kdo so osebe, ki stojijo za blogom? 

Blog Bor mašina za punce je ena fletna mineštra petih deklet: Nine, Ane, Sanje, Bernarde in Tine. Začele smo leta 2012, ko smo bile večinoma študentke, danes pa smo poročene, polno zaposlene, nekatere tudi mame. Skozi vsa ta leta pa nam ostaja skupna ena točka: ljubezen do hrane. Ne glede na to, kakšne spremembe se nam dogajajo, ta nikoli ne mine.

 
2. Kaj za vas pomeni zdrava prehrana? 

Zdrava prehrana je ob našem hobiju, torej kuhariji, nuja, hehe. Ker imamo zelo, zelo rade sladke jedi, moramo potem vse te pregrehe nekako uravnotežiti z zdravo prehrano. Sčasoma smo spoznale, da sladkarije slej ko prej prinesejo davek, bodisi v odvečnih kilogramih ali pa zgolj v slabem počutju, zato je zdrava prehrana naša stalnica, sladke poslastice pa res samo še občasne poslastice.


3. Zakaj ste se odločile pisati blog, oziroma kaj za vas pomeni pisanje bloga?

Blog je naša osebna kuharska knjiga. Tu so zbrani vsi naši najboljši recepti in če smo včasih brskale po analognih knjižicah in beležkah, je ta digitalna oblika v sodobnem času bolj enostavna in dosegljiva. Hkrati pa svoje znanje in recepte tako delimo tudi z drugimi. Predvsem pa nam pisanje vsem predstavlja sredstvo izražanja in trenutek, ko marsikatero stvar predelamo. Skupne kuharije so tudi super izgovor za druženje, izobraževanje o fotografiji in še bi lahko naštevale.

 

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: