Skupaj kuhamo

IZJAVE NAJBOLJŠIH

Čas priprave: Kaj so povedali po zaključku glasovanja?TEREZA POLJANIČ - TERESAMISU:

Hvaležna, vesela in še bolj zagnana - moji občutki, ko sem izvedela, da sem bila izbrana med najboljših pet. To le potrjuje, da smo Slovenci odprti za zdravo prehrano in pripravljeni na spremembo načina življenja. Kar mi daje pozitivne občutke in se veselim, da bom skupaj z vami še naprej lahko ustvarjala recepte, narejene v ritmu z naravo. Vsak od nas ima svoj glas, ki ga lahko uporabi za svoje dobro, za svoje zdravje in s tem v dobro svoji okolici in naravi. Najlepša hvala vsem, ki ste mi zvesti, obljubim, da bom še naprej plesala po kuhinji in za vas pripravljala slastne recepte. 


SONJA KRAMAR - BREZGREŠNE SLADICE:

Veseli me, da sem lahko sodelovala v izboru za najbolj zdrav prehranski blog in da so med nominiranimi tako zelo raznoliki in edinstveni blogi. Upam, da smo skupaj lahko pokazali, da zdrava prehrana lahko pomeni veliko različnih stvari in da je zdravo lahko tudi okusno. Ne glede na izid izbora, so zmagovalci vsi tisti, ki se trudijo živeti bolj zdravo, v skladu z naravo in se trudijo s pripravo lastnih zdravih obrokov, ne glede na to, ali pišejo blog ali ne, in ali kuhajo za celotno družino ali pa samo zase.


TJAŠA VEDE IN BLAŽ MIKULJAN - MIDVA KUHAVA:

Da sva po glasovanju za najbolj zdrav prehranski blog uvrščena med najboljših pet, sva zelo vesela in počaščena.
Izdelavi vsebin nameniva konkreten del najinega časa in energije, zato nama dober odziv bralcev veliko pomeni. Zahvalila bi se vsem, ki ste v najinih receptih našli namig, izziv ali vzpodbudo za kuhanje, z veseljem bova strani še naprej pridno polnila z raznovrstnimi dobrotami.
Zahvala pa gre tudi organizatorjem glasovanja, ki so nam blogerjem povečali prepoznavnost in nam ponudili vpogled v mnenje publike.


URŠKA FARTELJ - 220 STOPINJ POŠEVNO:

Hvala vsem, ki me berete, spremljate, vsem, ki ste predlagali in potem še glasovali za mojo kuhinjo, da se je le-ta uvrstila med najbolj zdravih pet. Mojega bloga, moje kuhinje ne ustvarjam samo jaz, ampak mi jo s svojimi idejami, predlogi, mnenji, komentarji pomagate soustvarjati tudi vi.


MATEJA VIDGAJ ZALOKAR - ČAROVNIJE Z MALE KMETIJE:

Precej presenečena sem, ker moj blog ni ravno klasičen kuharski, je pa to presenečenje zelo, zelo veselo. Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in glasovali, hvala, ker vam ni vseeno. Ne glede na to, kdo je pravi zmagovalec, se mi zdi, da smo vsi zmagovalci, ker se trudimo, ker delimo, vlagamo sebe in svojo ljubezen v te "blogece". Ta akcija je res čudovit, pozitiven projekt, bravo vsem, ki ste ga pomagali izpeljati. Poleg veselja in občutka hvaležnosti do mojih bralcev, mi je uvrstitev med najboljših pet tudi izziv, da uresničim kakšno od svojih idej, ki si je prej morda ne bi upala. 

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: