Skupaj kuhamo

ZMAGOVALNI BLOG: BREZGREŠNE SLADICE

Čas priprave:V soboto, 17. marca 2018, smo na sejmu Altermed razglasili najbolj zdrav prehranski blog v Sloveniji. Lovoriko je prejela Sonja Kramar z blogom Brezgrešne sladice, ki je ob tem povedala:

"Zelo sem vesela, da sem lahko sodelovala v izboru za najbolj zdrav prehranski blog. Neizmerno hvaležna sem za to priložnost in za zveste bralce, ki so od začetka navijali zame in me podprli s svojim glasom, da so Brezgrešne sladice lahko zasedle zmagovalno mesto. Veseli me, da so bili med nominiranimi tako zelo raznoliki in edinstveni blogi. Upam, da smo skupaj lahko pokazali, da zdrava prehrana lahko pomeni veliko različnih stvari in da je zdravo lahko tudi okusno.
Pri ustvarjanju bloga me že od začetka vodi misel, da če lahko pomagam samo eni osebi, potem je vredno ustvarjati in to vsebino deliti tudi z drugimi. Vedno imam veliko idej in podpora, ki so jo sedaj izkazali bralci, je vsekakor velika vzpodbuda, da temu namenim še več časa in poskušam čim več teh idej tudi uresničiti.
Na sam izbor nisem gledala kot na tekmovanje, se mi je pa zdelo pomembno sodelovati pri projektu s tako dobrim namenom. V mojih očeh so zmagovalci prav vsi, ki se trudijo živeti bolj zdravo, v skladu z naravo in se trudijo tudi s pripravo lastnih zdravih obrokov, ne glede na to, ali pišejo blog ali ne, in ali kuhajo za celotno družino ali pa samo zase."


Drugo mesto je zasedla Urška Fartelj z blogom 220 stopinj poševno, na tretje mesto ste uvrstili Terezo Poljanič z blogom Teresamisu, četrto mesto sta dosegla Tjaša Vede in Blaž Mikuljan z blogom Midva kuhava, peto mesto pa si je prikuhala Mateja Vidgaj Zalokar z blogom Čarovnije z male kmetije. 
Vsi so prejeli tudi plakete in nagrade sponzorjev izbora.


 

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: