Skupaj kuhamo

ZDRAVE PRAZNIČNE JEDI - za užitke brez skrbi!

Čas priprave: december


Si želite konec decembra preživeti ob slastnih gurmanskih jedeh, ne da bi v januarju potrebovali očiščevalno, shujševalno, razstrupljevalno in še kakšno kuro? Sodelujte v naši akciji izbiranja recepta za najbolj zdravo praznično jed!


Kako?

Pobrskajte po kulinaričnih blogih in drugih sorodnih straneh in nam do 30. 11. 2018 pošljite svoj predlog (povezavo) preko spletnega obrazca


Izbor:

Naša posebna komisija bo izmed vseh predlogov izbrala 10 najboljših, nato pa boste lahko od 4. do 19. 12. 2018 glasovali za svojega favorita (podrobnosti o glasovnici še sledijo - spremljajte nas!).

Vseh 10 finalnih receptov bo objavljenih na naši spletni strani in v reviji Zarja, avtorja zmagovalnega recepta pa bomo tudi nagradili.
Prav tako bosta tolažilno nagrado prejela tudi drugo- in tretjeuvrščeni, obdarili pa bomo tudi deset izžrebancev: pet izmed vseh, ki boste poslali svoje predloge, in pet izmed vseh, ki boste glasovali.

Sponzorji nagrad so:

 

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Je zdravo lahko tudi okusno?

Na tej strani boste našli recepte, ki so bili objavljeni v naših tiskanih novicah, ali so jih poslali naši bralci.

Veseli bomo tudi novih predlogov, s katerimi bomo skupaj lahko popestrili kulinarično življenje vsem, ki se želijo prehranjevati zdravo, oz. jih različne diete ali bolezenska stanja omejujejo pri izbiri živil.

Skoraj vsi recepti, ki jih objavljamo, se lahko pripravijo brez katere koli živalske sestavine, bele moke in sladkorja. Kaj in koliko od vsega predlaganega boste vključili v svojo prehrano, je odvisno le od vas.

Želimo vam obilo užitkov ob zdravi in hkrati okusni hrani.
 
Svoje recepte nam lahko pošljete na naslov delavniceszz@gmail.com.