Aktualne novice

"Voda je pogonska sila stvarstva". Leonardo Da Vinci

dodano: 8.7.2013

Sanja Lončar, urednica (uvodnik novic julij_avgust 2013 SZZČN)

Voda pokriva okrog 70 % površine Zemlje in je, zanimivo, tudi v istem odstotku prisotna v vseh živih bitjih. 

Za vsa živa bitja (rastline, živali in ljudi) velja še eno zanimivo pravilo – ob rojstvu je odstotek vode v tkivih višji, s staranjem pa se odstotek vode zmanjšuje. Rastline postajajo olesenele in prav tako ljudje. Morda bi lahko povedali tudi drugače – primanjkljaj vode povzroča izgubo vitalnosti in staranje tkiv. 

Vodo pogosto opisujejo kot čistilo, topilo in transportno sredstvo v našem telesu. Najmanj pa slišimo o tem, da je voda morda naše glavno pogonsko sredstvo – in naša neposredna povezava s stvarstvom.

Zanimivo je, da so dela tistih, ki so energijo vode proučevali, javno zanikali, na skrivaj pa njihove dosežke in tehnične rešitve še naprej proučujejo in izpopolnjujejo varnostno-obveščevalne službe velesil.

Če je v vodi največja moč, kar je poznamo, potem bi se nekateri te moči zelo radi polastili. Velja tudi obratno: z zmanjševanjem energije, ki nam jo voda lahko posreduje, se zmanjšuje tudi naša vitalna energija, kar v sodobnem času predstavlja najbolj subtilen način upravljanja množic. Sistemi imajo najraje tiste, ki se jim nič ne ljubi. 

Do več energije, ki je v času vsesplošne transformacije na tem planetu potrebujemo prav vsi, pelje pot skozi vodo. Zato se splača investirati nekaj svojega časa v spoznavanje in prijateljevanje z vodo. Ključne besede:
voda, staranje, energija, moč

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.