Aktualne novice

"Voda je pogonska sila stvarstva". Leonardo Da Vinci

dodano: 8.7.2013

Sanja Lončar, urednica (uvodnik novic julij_avgust 2013 SZZČN)

Voda pokriva okrog 70 % površine Zemlje in je, zanimivo, tudi v istem odstotku prisotna v vseh živih bitjih. 

Za vsa živa bitja (rastline, živali in ljudi) velja še eno zanimivo pravilo – ob rojstvu je odstotek vode v tkivih višji, s staranjem pa se odstotek vode zmanjšuje. Rastline postajajo olesenele in prav tako ljudje. Morda bi lahko povedali tudi drugače – primanjkljaj vode povzroča izgubo vitalnosti in staranje tkiv. 

Vodo pogosto opisujejo kot čistilo, topilo in transportno sredstvo v našem telesu. Najmanj pa slišimo o tem, da je voda morda naše glavno pogonsko sredstvo – in naša neposredna povezava s stvarstvom.

Zanimivo je, da so dela tistih, ki so energijo vode proučevali, javno zanikali, na skrivaj pa njihove dosežke in tehnične rešitve še naprej proučujejo in izpopolnjujejo varnostno-obveščevalne službe velesil.

Če je v vodi največja moč, kar je poznamo, potem bi se nekateri te moči zelo radi polastili. Velja tudi obratno: z zmanjševanjem energije, ki nam jo voda lahko posreduje, se zmanjšuje tudi naša vitalna energija, kar v sodobnem času predstavlja najbolj subtilen način upravljanja množic. Sistemi imajo najraje tiste, ki se jim nič ne ljubi. 

Do več energije, ki je v času vsesplošne transformacije na tem planetu potrebujemo prav vsi, pelje pot skozi vodo. Zato se splača investirati nekaj svojega časa v spoznavanje in prijateljevanje z vodo. Ključne besede:
voda, staranje, energija, moč

 

Sorodne novice:

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: