Aktualne novice

Kdo je za volanom?

dodano: 4.11.2013

Sanja Lončar, urednica (uvodnik novembrskih novic 2013 SZZČN)

Vse več ljudi srečujem, ki se počasi začenjajo zavedati, da so v lastnem telesu le gostje, ki so ostali brez pravice do odločanja. O tem, kako bodo mislili ali čutili, odločajo droge (tiste na recept ali tiste, ki jih dobijo na črnem trgu), srčni spodbujevalniki, razni strupi, ki jih je v našem okolju vse več, frekvence, ki smo jim izpostavljeni, medijsko izpiranje možganov, hormonski motilci ali celo glivice, ki jim je uspelo vsiliti svojo voljo in želje svojemu „gostitelju“. 

Ali so vaše misli, želje in občutki zares vaši ali pa jih oblikujejo vsi navedeni vplivi?
Sploh ne bi bilo težko dokazati, da sodi večina zahodnjakov bolj v kategorijo „zombijev“ kot svobodnih posameznikov, ki imajo svoje življenje v svojih rokah. 

Da je masovno manipuliranje z množicami v interesu oblastnikov in tajnih lož, ki želijo upravljati naš planet, ni presenetljivo. Bolj presenetljivo je, da tudi sami k temu veliko prispevamo. Zelo malo je strupov, ki smo jih zaužili proti svoji volji. Za večino tistih, ki so nas oropali energije, zdravja in razsodnosti, pa smo celo prostovoljno plačali. 

Ali si želite razkaditi meglo v glavi, občutek nemoči, odvisnost od različnih snovi, kronično utrujenost in brezvoljnost? Če boste zavihali rokave in odkrili, kje je treba začeti, bo zunanji temi navkljub v vas kmalu veliko več svetlobe in veselja do življenja. Le odgovornost je treba prevzeti in za to tudi nekaj storiti. 

0,03125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: