Aktualne novice

V rokah imate štiri milijone evrov, prosimo, izkoristite jih!

dodano: 15.9.2015

EKovodič - novice avgust/september SZZČN 2015

Hvala vsem, ki podpirate naša prizadevanja in nam pomagate ustvarjati neodvisne, kredibilne in koristne novice za boljše življenje.

Verjetno ste med branjem teh strani ugotovili, da se v okviru svojega projekta ukvarjamo predvsem z rešitvami in s soustvarjanjem take prihodnosti, kot jo želimo zase in za svoje zanamce. Za vse drugo preprosto ni časa.

Količina idej, pobud in projektov, nad katerimi se navdušujemo, narašča iz dneva v dan. Če bi vedeli, kaj vse bi še radi naredili, katere zanimive in koristne vsebine bi še radi raziskali … Po zaslugi vaše podpore nam vse večji delež tega tudi uspe uresničiti. 
Vsako leto priredimo več kot petdeset predavanj, od katerih jih je skoraj polovica brezplačnih. Radi bi se lotili še zahtevnejših projektov, vendar bi za to potrebovali še nekaj kadrovskih okrepitev in nekoliko širšo podporo. 

Zelo majhen korak na vaši strani bi nam omogočil, da bi ustvarili še veliko več. 
Res je, da ne morete vplivati na to, kaj bo država naredila z 99,5 odstotka dohodnine, ki ste jo plačali. Lahko pa po svoji želji usmerite 0,5 odstotka tega zneska

Ste že izkoristili svojo pravico, da del že plačane dohodnine usmerite v to, kar želite podpreti? Tako lahko 800 tisoč zaposlenih podari več kot štiri milijone evrov. Ne podcenjujte moči svojega prispevka. Majhni koraki lahko pripeljejo do velikih sprememb.

Naš prvi apel se glasi: namenite pol odstotka svoje že plačane dohodnine projektom, ki jih želite podpreti. Prosimo, to storite že danes (obrazec), saj boste do jutri verjetno morali opraviti še veliko drugih, pomembnejših opravil!

Zelo hvaležni vam bomo, če boste to zaupanje izkazali našemu projektu. Enako veseli bomo, če bo veljalo kaki drugi organizaciji, o kateri menite, da dela za dobro človeka in narave. 

Prosimo vas le, da izkoristite to svojo pravico in s tem prispevate, da bodo številne vizije, o katerih ste prebirali v teh novicah, postale resničnost.

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.