Aktualne novice

V rokah imate štiri milijone evrov, prosimo, izkoristite jih!

dodano: 15.9.2015

EKovodič - novice avgust/september SZZČN 2015

Hvala vsem, ki podpirate naša prizadevanja in nam pomagate ustvarjati neodvisne, kredibilne in koristne novice za boljše življenje.

Verjetno ste med branjem teh strani ugotovili, da se v okviru svojega projekta ukvarjamo predvsem z rešitvami in s soustvarjanjem take prihodnosti, kot jo želimo zase in za svoje zanamce. Za vse drugo preprosto ni časa.

Količina idej, pobud in projektov, nad katerimi se navdušujemo, narašča iz dneva v dan. Če bi vedeli, kaj vse bi še radi naredili, katere zanimive in koristne vsebine bi še radi raziskali … Po zaslugi vaše podpore nam vse večji delež tega tudi uspe uresničiti. 
Vsako leto priredimo več kot petdeset predavanj, od katerih jih je skoraj polovica brezplačnih. Radi bi se lotili še zahtevnejših projektov, vendar bi za to potrebovali še nekaj kadrovskih okrepitev in nekoliko širšo podporo. 

Zelo majhen korak na vaši strani bi nam omogočil, da bi ustvarili še veliko več. 
Res je, da ne morete vplivati na to, kaj bo država naredila z 99,5 odstotka dohodnine, ki ste jo plačali. Lahko pa po svoji želji usmerite 0,5 odstotka tega zneska

Ste že izkoristili svojo pravico, da del že plačane dohodnine usmerite v to, kar želite podpreti? Tako lahko 800 tisoč zaposlenih podari več kot štiri milijone evrov. Ne podcenjujte moči svojega prispevka. Majhni koraki lahko pripeljejo do velikih sprememb.

Naš prvi apel se glasi: namenite pol odstotka svoje že plačane dohodnine projektom, ki jih želite podpreti. Prosimo, to storite že danes (obrazec), saj boste do jutri verjetno morali opraviti še veliko drugih, pomembnejših opravil!

Zelo hvaležni vam bomo, če boste to zaupanje izkazali našemu projektu. Enako veseli bomo, če bo veljalo kaki drugi organizaciji, o kateri menite, da dela za dobro človeka in narave. 

Prosimo vas le, da izkoristite to svojo pravico in s tem prispevate, da bodo številne vizije, o katerih ste prebirali v teh novicah, postale resničnost.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: