Aktualne novice

Lažje se diha!

dodano: 29.1.2018

Sanja Lončar, urednica (uvodnik februarskih novic SZZČN 2018)

Tako pravijo ekonomisti, tako pravi prihajajoča pomlad, in kar je najpomembnejše, v to smer se obrača tudi miselnost čedalje več ljudi. 

Veste, da nismo politično angažirani, vseeno pa se nam zdi, da si novoletno voščilo predsednika Pahorja zasluži, da navedemo odlomek:
»Vse manj ljudi se sprašuje, zakaj nečesa ni mogoče storiti, in vse več se vas sprašuje, kako je to mogoče storiti. To pa je znak. To je nekaj novega. In nekaj zelo spodbudnega.
V novem letu vam želim, da bi bili ti občutki še močnejši. Mogoče malce pogrešam občutek za našo večjo povezanost. Zavedanje, da nam lahko uspe le skupaj. Ampak tudi to bo. To bo pomenilo, da spet skupaj gradimo prihodnost. Zdaj ne smemo odnehati, gremo naprej.«

Strinjamo se, in kot boste prebrali na straneh februasrkih novic, si z vsemi močmi prizadevamo za povezovanje in sodelovanje. Samooskrba bo tudi to leto visoko na seznamu naših prioritet, zato vabljeni, da skupaj naredimo še več kot doslej. (Več o tem preberite na straneh 30., 31.) Združene moči prinašajo tudi novo kakovost dogodkom, zato vabljeni na 4. festival celostnega zdravja in na vrsto drugih zanimivih prireditev, ki jih objavljamo v koledarju dogodkov. 

Kako bomo dihali v tem letu, bo v veliki meri odvisno od nas. Manj strahu, manj skrbi in manj žalosti … pa bo v našem telesu več prostora za nov, svež zrak, sveže ideje in pogumne zamisli. 

Čas je za sodelovanje, združevanje moči in prevetritev starih konceptov. Pridružite se nam!Ključne besede:
dihanje, povezovanje, sodelovanje, samooskrba, združevanje

 

Sorodne novice:

0,046875<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: