Aktualne novice

Smeti v možganih!

dodano: 10.10.2010

oktobrske novice Skupaj za zdravje človeka in naraveDolgo je veljalo prepričanje, da imajo naši možgani vsemogočno obrambo ter da jih lahko tako imenovana krvno-možganska pregrada obvaruje pred vsem hudim. 

Žal danes vemo, da ta pregrada še zdaleč ni tako zanesljiva. Poleg alkohola, nikotina in kofeina to pregrado uspešno prečka še veliko kemičnih snovi, ki jih je izumil človek. 
Ko telefoniramo z mobilnimi telefoni, pa ta obramba postaja še bolj »prepustna« in v možganih se skladiščijo tudi takšne snovi, ki v preteklosti res ne bi mogle priti do naših sivih celic. 

Veliko holističnih zdravnikov vidi vse večje težave z živčevjem, ki se kažejo v obliki multiple skleroze, depresij in različnih oblik demence, v kopičenju živega srebra in drugih težkih kovin. Zlasti če so vaša usta polna amalgamskih zalivk je potreba po razstrupljanju telesa in možganov resna. Najboljši naravni način je pravilno odstranjevanje amalgamov in precizno izpeljana terapija s klorelo, tinkturo čemaža in koriandra. 

Prosimo, te zadeve vzemite resno in bodite natančni. Površna izvedba lahko stanje le poslabša. Pred začetkom velikega pospravljanja težkih kovin iz možganov in živčevja natančno preberite navodila. O tem smo pisali v članku »Kako se osvoboditi živega srebra« (številka 5/09). Članek si lahko preberete v PDF arhivu novic ali če v iskalnik vtipkate amalgam oziroma obiščete spletno stran http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=146.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.