Aktualne novice

Smeti v možganih!

dodano: 10.10.2010

oktobrske novice Skupaj za zdravje človeka in naraveDolgo je veljalo prepričanje, da imajo naši možgani vsemogočno obrambo ter da jih lahko tako imenovana krvno-možganska pregrada obvaruje pred vsem hudim. 

Žal danes vemo, da ta pregrada še zdaleč ni tako zanesljiva. Poleg alkohola, nikotina in kofeina to pregrado uspešno prečka še veliko kemičnih snovi, ki jih je izumil človek. 
Ko telefoniramo z mobilnimi telefoni, pa ta obramba postaja še bolj »prepustna« in v možganih se skladiščijo tudi takšne snovi, ki v preteklosti res ne bi mogle priti do naših sivih celic. 

Veliko holističnih zdravnikov vidi vse večje težave z živčevjem, ki se kažejo v obliki multiple skleroze, depresij in različnih oblik demence, v kopičenju živega srebra in drugih težkih kovin. Zlasti če so vaša usta polna amalgamskih zalivk je potreba po razstrupljanju telesa in možganov resna. Najboljši naravni način je pravilno odstranjevanje amalgamov in precizno izpeljana terapija s klorelo, tinkturo čemaža in koriandra. 

Prosimo, te zadeve vzemite resno in bodite natančni. Površna izvedba lahko stanje le poslabša. Pred začetkom velikega pospravljanja težkih kovin iz možganov in živčevja natančno preberite navodila. O tem smo pisali v članku »Kako se osvoboditi živega srebra« (številka 5/09). Članek si lahko preberete v PDF arhivu novic ali če v iskalnik vtipkate amalgam oziroma obiščete spletno stran http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=146.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: