Skupaj razkrivamo

4.4.2014

Do kdaj se bomo še sprenevedali?
Besedilo: Sanja Lončar

Po sedemnajstih letih, kolikor naj bi uradno trajalo posipavanje atmosfere z aluminijem, barijem in drugimi snovmi, se ljudstvo očitno zbuja in ta tema počasi prihaja tudi v medije in razprave politikov. Iz faze zanikanja smo zdaj v fazi, da uradniki počasi priznavajo, da kemično pršenje (chemtraili) obstaja, vendar nam razlagajo, da je njihov namen plemenit in da z njimi rešujemo planet pred globalnim segrevanjem. 

Tudi osnovna sestava tega, kar pršijo nad našimi glavami, ni skrivnost. Kaj vse skrivajo bele sledi, lahko preberemo v več kot 150 patentih, ki so že registrirani s tem v zvezi. Najbolj zaskrbljujoče so toksične kovine v nano oblikah (predvsem aluminij in barij), zraven pa so še hidrogen sulfid (H2S), žveplov dioksid (SO2) in druge snovi. 

To, kar javnosti še vedno ostaja neznano, pa so merljive posledice eksperimenta, ki se odvija nad našimi glavami. Te so razvidne že iz uradnih statistik različnih uradov, dodatno pa podatke zbira vse več nevladnih organizacij. 

Ena izmed zelo dejavnih je organizacija Geoengineering Watch in njen vodja raziskav Dane Wigington. Povzetek njegovega predavanja, ki si ga lahko ogledate tudi na spletu, objavljamo v nadaljevanju. Na njihovi spletni strani pa lahko preverite tudi vse navedene dokumente. 
„Ideja geoinženiringa naj bi bila zatemnitev sonca z namenom preprečevanja, da bi to preveč pregrevalo naš planet. Enodimenzionalna logika znanstvenikov, ki so prišli na to idejo, je ob tem spregledala, da bo takšna poteza preprečila, da bi toplota, ki jo oddaja Zemlja, zapustila „toplo gredo“. Spregledali so tudi kopico drugih nepričakovanih posledic. „Zdravilo“, ki so nam ga ponudili, je, kot kaže, v vseh pogledih hujše od bolezni, ki jo poskušajo z njim ozdraviti. 

Podatki pravijo, da danes okrog 22 % sončne svetlobe ne doseže več Zemlje. Pri rastlinah to povzroča vrsto težav s fotosintezo. Pri človeku se to vidi kot upad vitamina D. V ZDA so izmerili prenizko raven tega vitamina pri 98 % prebivalstva. To pa pelje v razpad imunskega sistema, regenerativnih moči in hormonskega sistema telesa.

Kopičenje toksičnih snovi v ozračju na koncu konča tudi v zemlji, vodi in posledično tudi v naših telesih. Meritve v rekah in jezerih so pokazale, da so se površine rečnih tokov, ki so onesnažene s težkimi kovinami, od leta 1993 do leta 2010 povečale z dveh odstotkov na 41 odstotkov. Ob tem od leta 2002 uradi med 130 elementi, ki jih spremljajo, ne testirajo več aluminija. Tako sistem goljufa. Kljub temu pa so podatki še vedno alarmantni. 

Koliko težkih kovin pride do nas, najbolj priča porast Alzheimerjeve bolezni in demence, ki sta v veliki meri povezani s poškodbami, ki jih na živčevju puščajo težke kovine, kakršna sta aluminij in živo srebro. Vsak tretji Američan, starejši od 65 let, že ima eno od navedenih bolezni. 

Otroke pa najbolj prizadene avtizem. Ta je od leta 1975 (po uradnih podatkih) dobil stokratne razsežnosti. Danes ima eden od petdesetih otrok avtizem, povezan z obremenitvijo z aluminijem. 

Najhujše posledice pa se dogajajo zaradi delovanja koktajlov. Tako raziskava „Sinergijski učinki zastrupljenosti okolja in težkih kovin“ zdravnice Anju Usman dokazuje, da se toksičnost živega srebra in aluminija v tej kombinaciji poveča za stokrat v primerjavi z izpostavljenostjo zgolj enemu elementu. 

Drugi krog posledic pa lahko vidimo v okolju. Če ne bi posegali v segrevanje ozračja s pršenjem delcev, potem bi vsaka stopinja več sprožala več izhlapevanja oceanov in s tem povzročala več dežja in dvig vlažnosti. Geoinženiring pa ustvarja ravno nasproten učinek. Če ste v dvomih, ali gre nad vašimi glavami zares za chemtraile, spremljajte barometer. Pri chemtrailih je značilno, da pride do padca pritiska, vendar temu ne sledi običajno zviševanje zračne vlage. Aerosoli, s katerimi pršijo naše ozračje, sušijo zrak, zato je padavin vse manj. 
Zaradi tega se sušijo drevesa, sušijo se reke, …, in sušimo se tudi ljudje. S tem, da se dež prepreči na enem mestu, se veliko večje količine padavin sprostijo drugje. Zato imamo vse več poplav in drugih ekstremnih vremenskih dogodkov. 

Na koncu pa nam zmedo, ki so jo sami ustvarili, predstavljajo kot dokaz, da moramo prav zaradi takšnih ekstremih pojavov sprejeti geoinženiring – rekoč, kako hudo bi šele bilo, če nas ne bi reševali s chemtraili …

Kemične sledi povečajo električno prevodnost atmosfere za od 3- do 20-krat. To omogoča tudi različne manipulacije z oddajanjem radijskih valov (več o tem si boste ogledali v predavanju). Neposredno pa takšna prevodnost povečuje možnost za nastajanje strel, neviht in posledično tudi požarov. 

Sibirija je tako zaradi gozdnih požarov samo v enem letu izgubila 80 milijonov hektarjev gozda, ZDA pa 4,5 milijona hektarjev gozda. Na severu ameriškega kontinenta pa umira že vsako tretje drevo. 

Aerosoli (to je znano že 50 let) uničujejo ozonski plašč. Zato ima tako intenzivno škropljenje planeta za posledico, da se ozonske luknje vse bolj povečujejo. S tem velike količine močnega UV sevanja še dodatno poškodujejo izsušeno naravo in ljudi. 

Normalni ciklus izmenjave toplote je zmoten, zato se sproža vse več metana. Ta (ob že navedenih toksičnih snoveh, ki padajo z neba) od znotraj „kisa“ oceane. Na različnih koncih sveta so si ribiči in znanstveniki enotni, da so se zaloge rib zmanjšale za 95 %. Prehranjevalna veriga v oceanu je pretrgana. Četudi rib ne jeste, boste kmalu postali del te zgodbe. Če ne zaradi drugega, pa zaradi tega, ker so oceani največja pljuča Zemlje. Plankton (ki zdaj umira) je proizvajal največ kisika. Drugi največji proizvajalec kisika so bili severni gozdovi – ti pa se sušijo ali so že zgoreli. Meritve kisika povsod po svetu kažejo na strmi upad kisika v ozračju. 
Pretrgana prehranska veriga in sprememba habitatov vsak dan uniči 200 živalskih ali rastlinskih vrst. Ali si to sploh lahko predstavljate? Planet pospešeno umira, mediji pa si prizadevajo, da bi nas zabavali.“ 

Predavanje Dana Vigingtona s slovenskimi podnapisi si oglejte na: http://www.youtube.com/watch?v=0RJOVyfqOcM.
Originalne dokumente si lahko ogledate tukaj

TV Slovenija je na to temo gostila Antona Komata. Posnetek si lahko ogledate na: http://ava.rtvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-3-del/ava2.174262986/.

Vse večja suša zaostruje borbo za prilaščanje vodnih virov. 
Pentagon ne skriva, da je vreme element, ki lahko množi moči. Tudi Kitajci ne skrivajo, da znajo po naročilu narediti težek sneg, ki kot beton lomi drevesa in daljnovode. Dejansko gre za pretvarjanje dežja v sneg, ko pri okrog 4 stopinjah Celzija namesto dežja dobimo „velike kosme“ težkega snega. Ali vam to zveni poznano?

Kdo ima od tega koristi?
Ali vam zveni kot zanimivo naključje, da podjetje Monsanto razvija gen za odpornost rastlin na aluminij? Zaradi vse večje onesnaženosti tal „normalne“ rastline vse težje uspevajo. Ali bomo na koncu prisiljeni sprejeti gensko manipulirane posevke kot edino možnost?

Ključne besede:
atmosfera, chemtraili, geoinženiring, ozračje, težke kovine, živčevje, okolje, padavine, kisik, ocean, vreme

 

Sorodni članki:

0,015625

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: