Aktualne novice

Skrivnost vode

dodano: 10.6.2011

junijske novice Skupaj za zdravje človeka in narave

V junijskih novicah (2011) ste izvedeli za veliko različnih težav, s katerimi se naša družba srečuje na področju spolnosti. Ali sploh obstaja naravna rešitev, s katero si lahko olajšamo breme kemične in psihične zastrupljenosti v današnjem času?

Nova knjiga Masaru Emota »Sporočilo vode in vesolja« je naravnost osupljiva. Z merljivimi poskusi je g. Emoto dokazal tisto, kar vsi pogosto ponavljamo, vendar naš razum očitno tega ne sprejema kot »dokazano«. Dokazal je, da je LJUBEZEN RESNIČNO ZDRAVILO. 

Oglejte si kristale vode, na katere so vplivali različni viri elektromagnetnega sevanja, in verjetno vas bo stisnilo pri srcu, v kakšnem stanju mora biti 70 % našega telesa (toliko je namreč vode v telesu), ko smo izpostavljeni vsej tej nesnagi, ki nas obkroža. Predstavljajte si, da vsebuje zarodek 95 % vode - tako boste dojeli, zakaj v teh novicah tolikokrat omenjamo pomen hidracije in notranjega ravnovesja. 

Nato si oglejte, kako malo je bila prizadeta voda, ki je bila pred obsevanjem izpostavljena besedam ljubezen in hvaležnost. Ali potrebujete še kakšen dokaz, da je voda veliko več kot le snov?

In če sprejmemo, da je voda (lahko) živa, potem nam postane vse bolj pomembno, kakšna je tista, ki je v nas, in kakšno bomo zaužili. 

Ker pri tovrstnih meritvah naši uradni znanosti zmanjka »objektivnih metod«, se živost vode in njeni vplivi na telo merijo na drugačne načine. Zelo preprost poskus pa je bil izveden tudi v Sloveniji, ko so na prostovoljcih preverjali, kako uživanje revitalizirane vode vpliva na posameznike. Zraven subjektivnega poročanja o boljšem počutju in več energije, kar je potrdilo 62 % udeležencev, so merili so tudi druge parametre, med ostalim tudi normalizacijo krvnega pritiska (ta je v povprečju padel za 4 - 7 %) ter fizično moč stiska rok, ki se je pri osebah, ki so uživale revitalizirano vodo, dvignila za povprečno 10 % v času treh mesecev. Več o tem si lahko preberete na http://www.revitan-h2o.si/PorociloRevitan6.pdf.

Za tiste, ki imate radi res trdne dokaze, pa še en takšen: Raziskava betona je pokazala, da so pri uporabi enakega cementa in enakega postopka z uporabo revitalizirane vode dosegli do 33 % večjo trdnost betona. Očitno se je v skrivnosti vode dobro poglobiti ter se ozavestiti, da lahko na vodo v sebi in okrog sebe precej vplivamo in s tem izboljšamo več kot le lastno zdravje.

Več informacij o knjigi Sporočilo vode in vesolja  na www.vbz.si, info@vbz.si ali na 01 426 9571.

0,015625<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine:

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Planina na Pohorju 44, 3214 Zreče
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 23092019)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.