Skupaj razkrivamo

8.12.2010

Živeti moramo v srcu
Kiesha Crowter, »Little Grandmother«,  Zurich, November 2010 

....Ko vas pogledam, vidim, da ste vi moje  Pleme mnogih barv........

Moje ime je Kiesha Crowter in prihajam iz zelo, zelo majhnega mesta v Coloradu. Že od majhnih nog sem videla energije in slišala živali govoriti in tudi razumela  njihovo govorico. Mnogi ljudje mislijo, da je to krasno, v resnici pa ni. Že kot majhna sem vedela, da sem drugačna od drugih in to mi je oteževalo življenje. Nisem bila kot drugi. 
Z druge strani sem  slišala glasove, ki so me učili.  Da bi lahko nekega dne to učenje predala naprej. Dolgo časa sem mislila, da sem nora, da sem drugačna in nisem vedela, zakaj slišim te glasove, zakaj vidim energije in razumem živali.  Včasih sem pomislila, da moje mesto ni na tem svetu. 

Ko sem dopolnila trideset let, so me poklicali po telefonu! Predsatvnik severnoameriških domorodnih  starešin mi je povedal, da vse vedo o meni in mojih učenjih. Da je prišel čas, da postanem ONA, ki so jo dolgo čakali: Little Grandmother. To pomeni, da postanem šamanka in čuvarka modrosti. 
Povedali so mi, da je na planetu še enajst takšnih, ki so  prejemali sporočila od malih nog. In da ima nas dvanajst zelo pomembno vlogo na planetu Zemlja.

Niso me vzgajali za  govornico, ne za nastope v javnosti, zato mi je zelo težavno nastopati, še vedno se učim. A obljubila sem, da bom najboljša čuvarka modrosti in najboljša šamanka, kolikor je to v moji moči.  
Zato sem zdaj tukaj, da vam prenesem učenja  Matere Zemlje   in  Kontinentalnega sveta domorodnih starešin. 

DAVNA ZGODOVINA PLANETA
Davno se je na planetu zgodilo nekaj nenavadnega: zemeljska pola sta  zamenjala  položaj.  Narodi, ki so takrat živeli, so se imenovali Atlanti, Sumerci, Dodomerci? 
To so bili resnični ljudje, ne izmišljotina. Oni so naši predniki. Ko sta se pola zamenjala, se je začela ledena doba. Potem se je pa začel led topiti, vode so se dvignile in ljudje so se morali seliti, ker je zalilo njihovo zemljo. 
Vkrcali so se na ladje in odpluli na različne kraje na planetu. Začeli so na novo živeti na različnih celinah. 
Maji so Atlanti
Aboridžini so Atlanti
Havajci in Indonezijci so Sumerci
Wuataha ljudstvo z nove Zelandije so Lumerijci.

Zaradi tega so njihova starodavna učenja, vedenja  in modrosti še vedno prisotni na planetu. Njihovi predniki so hranili ta vedenja in zdaj je čas, ko se mora to vrniti med ljudi. Prerokovanja  teh davnih ljudstev  govorijo o tem, da bo prišel čas, ko se bosta zemeljska pola spet zamenjala, ko se bo Mati Zemlja preobrazila  in se ponovno rodila kot rajski planet. Ta čas je zdaj pred nami. To je  čas, v katerem se bodo morali ljudje preusmeriti iz življenja skozi Zavest Uma v Zavest Srca, če bodo hoteli doživeti razsvetljenje  med tem prehodom.  Te prerokbe govorijo tudi o prihodu  najmočnejših od najmočnejših ljudi na planet Zemljo. Ti bodo spremenili Zavest Uma v Zavest Srca in s tem spremenili svet. Ti ljudje se bodo imenovali »Pleme mnogih barv«. In MI SMO Pleme mnogih barv, tisti, o katerih so govorili preroki. 

Premik polov se že dogaja! Ni nam več treba čakati, da se začne. Severni pol se po meritvah kompasa  premešča po celem planetu. 
Pola se ne bosta nehala premeščati,  dokler se ne bosta zamenjala.

SVETA MATI ZEMLJA
Resnica Univerzuma, ki jo moramo razumeti je naslednja: 
Mati Zemlja je sveta VSEM bitjem (ne samo tistim, ki živijo na Zemlji).
Prav zato mora biti sveta tudi nam, ljudem, ki na njej živimo. Ne bo nam dopuščeno, da jo ubijemo. Čeprav smo prišli že zelo, zelo blizu temu. Prizadejali smo ji stvari, za katere nimamo odgovorov, kako jih popraviti. Naši znanstveniki nimajo odgovorov zanje. 
Mi smo tisti, ki MORAMO SPREMENITI način življenja, ki ga živimo. Nikogar drugega ni, ki bi nas rešil, rešiti se moramo MI SAMI! 


USODNI DVE STOPINJI
Ozonski plašč slabi, planetarna temperatura se je dvignila za dve stopinji. Dve stopinji ne učinkujeta na človeško telo, imata pa vpliv na živalstvo in na rastlinstvo okrog nas.
Temperatura vode da znak ribam, kdaj naj se drstijo in kdaj ne.  In zdaj se ribe ne množijo. Nekatere ribe se drstijo  točno na eno leto. Meduze pa čakajo na dovolj toplo  vodo, ki je ponavadi konec leta. Zdaj je  voda ves čas topla, zato so se, na primer, v kitajskih morjih zelo namnožile, rib pa tam ni več. Samo še  meduze....
Dve stopinji več dovoljujeta raznim žuželkam, insektom...., da živijo na severu, kjer živijo arktične živali. Te živali niso odporne na te nove prišleke in množično umirajo. Tisoče in tisoče kiribujev umira. Tudi polarni medvedi niso izjema. 


NAJVEČJE ZLO: MEHIŠKI ZALIV
Mi smo edina življenjska vrsta na planetu, ki  ustvarja smeti. Obstaja ogromna masa plastike, večja kot država Texas, ki zdaj »leži« v Atlantskem oceanu. 
In še nekaj DOSTI BOLJ RESNEGA:
Izlivanje nafte v Mehiški zaliv. To je dosti hujše, kot nas o tem uradno obveščajo.  Dovolj je samo trideset dni izlivanja nafte, da se ubije ves zaliv. In nafta se zdaj izliva že več kot devetdeset dni. Celoten Mehiški zaliv je mrtev. V Mehiškem zalivu  ni več življenja, celo kisika ni več. Želve se parijo, rojevajo se mlade želvice, ki umirajo. Nafta se giblje hitreje kot lahko plavajo kiti. Devetdeset procentov vseh večjih rib je izginilo.
To ni samo problem Mehiškega zaliva,  saj Zalivski tok prihaja  do Evrope. In ta tok je poln nafte.  
Na mestu, kjer nafta uhaja, se nahaja prostor, večji kot Mont Everest, ki je poln nafte in strupenega plina. Tam je dovolj plina, da razpolovi Severno Ameriko. Četudi uide najmanjša količina tega plina, je to dovolj, da v trenutku pokonča vse živo v premeru  dvajsetih milj.
Naredili smo toliko škode in nihče na svetu ne najde rešitve. 
Mi ne delamo nič drugega, kot da ubijamo  svojo mamo, Mati Zemljo. 

DVE LETI
Univerzalni zakon se glasi: Mati Zemlja je  sveta vsem bitjem. Prav tako obstaja univerzalni zakon, ki govori tudi  o tem, da bo Mati Zemlja preživela, mi, ljudje,  pa bomo odstranjeni z nje, preden jo bomo ubili.

Zaradi tega moramo doumeti, da sta pomembni naslednji dve leti. Pola sta že začela s premeščanjem, Zemlja bo ponovno rojena. Če želimo iti z njo, moramo začeti živeti iz SRCA. 
Bolj ko ste ljubeči, bolj inteligentni postanete. To je za nas EDINA možnost.  To ni zgodba, to se res dogaja, to je resnično!

Mnogi ljudje preživljajo svoje dneve v popolni nevednosti o tem, kaj se v resnici dogaja. Namesto, da živimo v strahu, nam naši predniki govorijo: 
ZAČNITE ŽIVETI IZ SRCA!  Začnimo BITI LJUBEZEN. 
Takrat šele lahko dobimo dogovor na vprašanje, kako rešiti naš planet. In potem lahko ostanemo. Če tega ne naredimo, potem NAŠI OTROCI NIMAJO PRIHODNOSTI. 
Takšen je naš resnični položaj. 
Zdaj trenutno nimamo predstave o tem, kako naj zacelimo rane, ki smo jih prizadejali Materi Zemlji. A odgovore lahko dobimo, ko začnemo živeti iz Srca in ne iz naših možganov, kot to zdaj počnemo.  
Ne obstaja nobena druga generacija, ljudi, ki je izbrana, da živi na planetu tukaj in zdaj. Vi ste izbrani!
Rečeno je bilo, da smo mi najmočnejše duše od najmočnejših, ki so kdajkoli obstajale. 

KDO SMO 
Vsakdo izmed nas je  rojen v svetu, kjer veljajo pravila, ki si jih je izmislil človek. V svetu religij, ki jih je ustvaril človek. In zdaj moramo  reči, da želimo VEČ. Veliko več obstaja! 
Edini način, da spremenimo sebe in da se rešimo, je, da se spomnimo,
KDO SMO. 

Učili so nas, da je Bog izven nas. S pomočjo religije so nas prepričali, da smo grešni in slabi ljudje, da si moramo RAJ ZASLUŽITI.

A danes vam moram povedati nekaj, česar nikoli ne smete pozabiti:
VI STE BOG. 

Vaša duša je Bog, niste ločeni od Boga.  Vsakdo izmed nas ima v sebi veličastni JAZ SEM, ki je Bog.   Vaša duša, vaš veliki JAZ SEM je del VELIKEGA DUHA. 
Bog ni moški, Bog ni ženska, Bog je vseveden, Bog je VSE STVARSTVO. Bog je ustvaril vašo dušo in vaša duša živi vas. VI STE BOG. 

Vsakdo izmed nas ima v sebi veličastni JAZ SEM. In vaš JAZ SEM se je odločil, da vas pošlje sem. Vi ste si izbrali, da pridete. 
Vprašajte se, ZAKAJ SEM TUKAJ? 
Vsako izkustvo, vsaka interakcija z drugo osebo, z živaljo, z rastlino, je izkustvo, ki vam ga daje vaš JAZ SEM. Zaradi  tega ni napak, ni grehov, vi ste tukaj, da bi se učili. Življenje na Zemlji je šola: vse kar vsakodnevno izkušate v svojem življenju, pa naj bo to za vas  slabo ali dobro, težko ali lahko....
Zato ISKRENO razumite, kdo ste pravzaprav.  Vi ste BOG  in BOGINJA.
Če sem jaz Bog in Boginja na mojem lastnem potovanju, ki mi je dano od mojega JAZ SEM, in ki predstavlja mojo šolo, potem ne morem nikogar obsojati  in nihče ne more obsojati mene. 
Mi smo popolni. Celotno življenje obstaja zaradi  učenja in rasti. 

Mogoče nam ni všeč, kar dela bližnji sosed. Ampak on ima svoje življenjske lekcije in s tem spoznanjem postanete svobodni. 
Ni pomembno, kaj drugi mislijo o vas. Prav tako pa mi nimamo nobene pravice, da se vmešavamo v druge. Vsakdo od nas hodi po svoji poti. 

Moj ded mi je nekoč rekel:
»Ni tvoja stvar, kaj drugi mislijo o tebi.« 
Imel je popolnoma prav. 

EGO NAS LOČUJE OD BOGA
Vaš položaj v družbi ni pomemben, količina denarja, ki ga zaslužite ni pomembna....... Vse to je ustvaril Ego. Način življenja skozi Ego je napačen. Ego vas ločuje od boga. Religija, ki jo je ustvaril človek, nas je naučila, da je človek odpadel od Boga.  Zaradi tega so  vam voditelji religij odvzeli MOČ. Religija odvzema moč posamezniku,  ločuje vas od Boga. Odvzema vam moč vašega zemeljskega življenja - in celo življenja po smrti. Ne dajte jim več moči!  Nihče vam nima pravice reči, ali ste vredni boga ali ne. Vi ste močni soustvarjalci svojega bivanja. Od nas je zahtevano, da prenehamo živeti iz Uma, to se pravi iz Ega,  in da začnemo ponovno živeti iz SRCA. 

DA SMO LJUBEZEN.......
Največja rana celotnega človeštva na Zemlji je to, da NE LJUBIMO SAMIH SEBE.  Kdo pravzaprav ste? In ali ljubite to osebo?
Če nimate nikogar poleg sebe, da vas obsije s svetlobo, da vas spomni,  DA ste zanimivi in vredni ljubezni, ali to  še vedno verjamete?
Naše rane nam ne povzročajo, da smo grdi, ampak nas ojačajo.  Vsi smo počeli stvari, za katere mislimo, da so napačne. Prenehajmo gledati  nanje kot na napake, ampak si jih raje oglejmo  kot  priložnosti za učenje. Na ta način lahko opustimo sovražnosti in  obsojanja  samih sebe. Spomnite se, da ste del Boga in da ste lepi.
Imejmo se radi, saj smo resnični bratje in sestre. Imamo isto mater in vsi smo rojeni od Boga. 
Živimo v najbolj pomembnem času v zgodovini  Matere Zemlje. Mi smo sposobni, da spremenimo svet, v katerem živimo. Vse, kar se od nas zahteva, je, DA SMO LJUBEZEN. 

Ko živite v ljubezni, se vse spremeni. Takrat se spomnite, kdo ste. V ljubezni ne obsojate nikogar. Ko ste v ljubezni, spreminjate zavest sveta iz Uma v zavest Srca. 
LJUBEZEN JE RESNIČNO  ODGOVOR. 

PREROKBE SE URESNIČIJO
Tisoče let so starodavna plemena govorila o tem, da bodo prišli na Zemljo ljudje, ki jih bodo imenovali Pleme mnogih barv. 
Tisti, ki bodo delovali v dobro planeta in ki bodo spremenili zavest  ljudi.  Zdaj pravijo:  MI SMO TU! Mi smo tisti, na katere so čakali.  Lahko se razsvetlimo skupaj z Materjo Zemljo. 

Dejstvo je, da sta se pola začela premikati. Potrebni sta dve leti in ta proces bo zaključen. Človeštvo ima zdaj na  izbiro dve možnosti: 
- ali ostanemo takšni kot smo, v Umu, in bomo odstranjeni s planeta Zemlja
- ali se spomnimo KDO SMO, postanemo razsvetljeni, živimo v ljubezni in gremo skupaj z Materjo Zemljo naprej.


ŽIVLJENJE V SRCU 
Pravzaprav je zelo lahko živeti iz Srca. To je najbolj enostavna stvar, za katero smo naprošeni, da jo izvedemo. Vsakdo od nas lahko v sebi ustvari ta prostor občutenja ljubezni, se pravi, odpre srce. Sama to najlaže naredim, če sem v naravi, če sem z drevesom, rastlino, ali če poslušam glasbo. Na ta način se moj pristop zelo hitro spremeni. Lahko pa nam pomaga tudi, če smo  v družbi otroka ali živali......A vsakdo naj naredi to na svoj način, izberite si tistega, ki je za vas najlažji. Potem ostanite v stanju ljubezni nekaj časa, vsaj pet minut dnevno. 
Od nas se zahteva, da spremenimo stanje zavesti iz Umsko egoističnega v Zavest Srca. 
Svetovna zavest je resnična stvar. Narejena je iz energije. Vse življenje  je iz energije. Naša zavest je tudi energija. Prav zdaj naš svet  vodi Zavest Uma. 
Energija Ljubezni pa je desetkrat močnejša od energije sovraštva. 
Zaradi tega je v resnici potrebna le ena tretjina človeštva, ki živi v Srcu, da spremeni svetovno zavest ljudi. 
V tem trenutku pripada Umu najmočnejša zavest. Mi o vsem MISLIMO. Namesto, da bi se odločali  na osnovi tega, kar ČUTIMO. Moramo sprejemati odločitve, ki so nastale v Srcu. 
Ko se začne svetovna zavest spreminjati iz Uma v Srce,  gremo mi  vsi z njo. Če se nas tretjina  usmeri  v zavest Srca in se spomnimo, kdo  v resnici smo, resnično spremenimo naš planet.
Ko zavest Srca postaja vse težja in težja, prevzame mesto zavesti Uma.

Zaradi tega nam starešine govore, da nam ni treba nič narediti, da bi spremenili svet. Naprošeni  pa smo, DA SMO LJUBEZEN. 
Enostavno, smo ljubezen, sedimo v tem stanju zavesti, dajemo ljubezen Zemlji in s tem spreminjamo svet.
Ko  sedimo v tem stanju, lahko pomagamo vodi, da se očisti, živalim, da ozdravijo, planetarni zavesti, da zaceli rane, ljudem....
Obstajata dve stvari na planetu Zemlja, ki nihata na isti vibraciji: to sta Zemlja in človek. 
Tisto, kar naredimo Materi Zemljo, naredimo sebi. Tisto, kar naredimo ženski, naredimo Materi Zemlji....
Ponovno moramo postati ljubeči in nežni do ženskega principa. 
Na ta način bomo zacelili Zemljo. 

ZVEZDNA BITJA
Nekaj si moramo zapomniti: zvezdna bitja, zvezdni bratje in sestre resnično obstajajo. Oni so tu že dolgo časa, ampak se skrivajo, kjer jih  ne bi nikoli iskali: med  bolniki. Naši tako   imenovani duševno bolni so SVETI. Naše mentalno obolele osebe so odvržene in zavržene, čeprav so to najmilejša bitja na tem planetu. Oni so tu zato, da  vzdržujejo  zelo visoke vibracije za človeštvo. Oni so lekcija za nas vse, in sicer , kako se obnašamo do  oseb, ki se tako  razlikujejo od nas
Naši zvezdni bratje in sestre se želijo vrniti in nam pomagati. Edini razlog, zakaj se ne prikažejo na svetlo, je naš strah pred njimi. 
Oni ne prihajajo, da bi rešili naše probleme, ampak da bi nas poučili. Imajo nas zelo,  zelo radi  in želijo hoditi med nami in z nami. Ne smemo se jih bati. Oni so resnični!
Tudi naše državne oblasti so nam začele govoriti o njih. Na internetu nam nekateri bivši državniki  govore: »Da, oni so resnični.«
Mi vemo za njihov obstoj že nekaj časa. 
Tisoči so bili videni na ulicah New Yorka. Zaradi mnogih diskov na nebu so zaprli letališče v New Yorku in na Kitajskem.

Ko sedimo v našem srčnem prostoru, pošljimo ljubezen Materi Zemlji in celotnemu  človeštvu, pa tudi našim  zvezdnim bratom in sestram. 
Prosimo jih, naj nas poučijo, kako ozdravimo sebe in planet. 

Zdaj živimo na Zemlji v najbolj osupljivem času. Na Zemlji se bodo dogajale stvari, ki jih doslej človeško bitje še ni videlo. Planet Zemlja bo  popolnoma drugačen. Moja velika želja je, da bomo z njo VSI tam. 

Vse, kar moramo za to storiti je, da SMO LJUBEZEN.

LJUBEZEN JE ODGOVOR NA VSE.

Ključne besede:
ljubezen, srce, šaman, planet Zemlja, sprememba, Bog, ego, prerokbe, življenje, živali, narava

 

Sorodni članki:

0,03125

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: