Skupaj razkrivamo

21.5.2014

Stik z zemljo vrača energijo
Besedilo: Jože Vetrovec

Ko bosi stopamo po mokri mivki, se namakamo v vodi ali hodimo po rosni travi, se počutimo kot prerojeni. Občutek imamo, da imamo v sebi več energije. Toda to ni zgolj občutek. V resnici si nabiramo energijo, ki pride v nas s stikom z zemljo. Vse to se nam dogaja, ker smo bosi, tako bosi, kot smo bili v davnini. Znanost je potrdila, da stik z zemljo vrača zdravje. Namernemu stiku z zemljo, zaradi zdravja, pravimo „zemljenje“. 

Zemljenje ima vse več privržencev. Eni tekajo v naravi bosi, drugi si pomagajo z ozemljitvenimi rjuhami in ozemljitvenimi blazinami, ki jih postavljajo pred tipkovnico ali na tla pod mizo in se jih dotikajo z bosimi nogami. Zato da lahko elektroni prosto odtekajo s površja v človeka, v zemljo, med hojo, spanjem in med delom. Bosonoga hoja, sedenje, stanje ali spanje na tleh so človeštvu dolgo omogočali, da so lahko elektroni s površja zemlje prehajali v telo in se je vsak del telesa električno uravnal – organi, tkiva in celice. Zdaj ko smo večinoma obuti, izolirani, pa smo energijsko podhranjeni. 

Glavna hipoteza raziskovalcev zemljenja je, da lahko prosti negativno nabiti elektroni iz Zemljine površine prodrejo v človeško telo, kjer nevtralizirajo pozitivno nabite proste radikale, ki jim elektronov manjka. Prosti radikali ali reaktivne kisikove spojine danes veljajo za pomembnega povzročitelja kroničnih vnetij, ki so v ozadju številnih degenerativnih bolezni sodobnega človeka. Ob ozemljitvi naj bi elektroni potovali skozi prevodno telo na mesto, kjer jih primanjkuje. Poiščejo proste radikale in se z njimi povežejo. 

Več o delovanju energije zemlje na naše telo lahko preberete tudi v knjigi Zdravilna 
moč zemlje. Ara založba: www.arashop.si 051 307 777

Da bi začutili, kako vse skupaj deluje, pa se morate le sezuti ... Preprosto? Niti ne. Življenje v mestih, dolga zima in drugi „dosežki civilizacije“ so nas od zemlje toliko oddaljili, da bosonoga hoja ni vedno preprosto izvedljiva. V takšnih primerih pa si lahko pomagamo z ozemljitvenimi izdelki. Ogledate si jih lahko v spletni trgovini www.misteriji.si.

Ključne besede:
stik z zemljo, zemlja, energija, zdravje, zemljenje, prosti radikali

 

Sorodni članki:

0,015625

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: