Skupaj razkrivamo

27.1.2011

Neslišna manipulacija
Povzeto po besedilu dr. True Ott, ND | Educate Yourself.org 

Zvok tišine (The Sound of Silence) je ime tajnega psihotroničnega orožja, namenjenega masovnemu vplivanju na množice. Testirali so ga v petdesetih letih prejšnjega stoletja, izpopolnjevali v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in začeli široko uporabljati v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja. 

Da ne gre zgolj za še eno izmed zgodbic o teorijah zarote, priča tudi uradni patent št. 5, 159, 703, ki ga je registriral dr. Oliver Lowery iz Georgije leta 1992. V opisu patenta je zapisano naslednje: 
Tihi sistem komunikacije z neslišnim nosilcem v zelo nizkih (ELF) ali zelo visokih frekvencah (VHF) ali v obsegu ultrazvočnih frekvenc, ki se frekvenčno modulirajo na želeni način in zvočno ali vibracijsko vplivajo na možgane prek zvočnikov, slušalk ali piezoelektričnih senzorjev.
To tajno orožje, ki naj bi vplivalo na možgane, imenujejo tudi SSSS (Silent Sound Spread Spectrum).

Sistem omogoča implantiranje določenih misli, čustev in celo ustvarjanje želenega fizičnega odziva. Srhljivo, mar ne? In prav nič skrivnostno. 

23. marca 1991 so celo mediji objavili precej podrobnosti o uporabi psihološkega orožja v operaciji proti Iračanom, imenovani Puščavska nevihta. Takrat se je, povsem nepričakovano, najpomembnejša bitka, ki jo je napovedal Saddam Hussein, končala z množično predajo njegovih vojakov, skoraj brez enega izstreljenega naboja. 

Britanski mediji so takrat poročali, da je šlo za uporabo tajne tehnike Silent Sound, ki se je izkazala za uspešno. Američani so to storili tako, da so namestili svoje oddajnike, ki so oddajali na enakih frekvencah, na katerih so Iračani prenašali svoje informacije. “Sofisticirani elektronski sistem je izdelan tako, da deluje neposredno na um poslušalca, manipulira njegove možganske valove (EEG) in s tem umetno ustvarja negativna emotivna stanja, kot so občutki strahu, obupa in brezupa pri Iračanih. Ta izjemno učinkovit sistem ne nagovarja posameznika k določenemu stanju, temveč dejansko ustvarja to stanje v njegovem umu.”

Uporaba takšnih tehnik v vojni resda lahko reši veliko življenj, vendar se vsakomur, ki mu možgani še delujejo, zastavlja vprašanje, kje je varovalo, da takšne in podobne sisteme “Veliki brat” ne bo uporabil tudi v vsakdanji manipulaciji množic. Že dejstvo, da so takšno poročilo o uporabi orožja objavili le v Britaniji in je bilo v ZDA cenzurirano, napeljuje, da množice naj ne bi vedele, za kaj gre. 

Ker gre za zasebni patent, se lahko njegov razvoj nadaljuje tudi v zasebnih podjetjih, ki bodo imela svojim odjemalcem veliko ponuditi. Na različnih spletnih straneh lahko zasledite, da so že izvajali poskuse z “neslišnim” nagovarjanjem kupcev v nakupovalnih središčih, ki so se obrestovali v povečanih nakupih izdelkov, ki so jih sugerirali. 

Zato mnogi, ki jih uradne institucije označujejo kot zagovornike “teorije zarote”, svarijo, da tudi uvajanje digitalne telefonije in televizije ni nedolžno. Nova izpopolnjena tehnika prenosov naj bi omogočila tudi prenos valov, ki jih analogni prenosi niso bili zmožni. 
Pravijo, da je vrhunec te tehnologije tako imenovani projekt HAARP, kjer se lahko skrajno nizke in zelo visoke frekvence odbijejo od ionosfere Zemlje in tako pridejo do oddajnikov po vsem svetu ter “kontaminirajo” vse emitirane vsebine.

Še en dokaz, da se na tem področju res nekaj dogaja, najdemo v pisanju dr. Michaela Persingerja, profesorja psihologije in nevroznanosti, z univerze Laurentian University, Ontario, Kanada. Po mnenju Peringerja se je v zadnjih dveh desetletjih potencial, da bi lahko vplivali na možgane, prestavil z “malo verjetno” na “izvedljivo”. Pravi, da je danes tehnično izvedljivo vplivati neposredno na 6,5 milijarde ljudi in za to celo ni potrebne klasične oblike zaznavanja, saj se lahko sporočila prenašajo neslišno skozi fizične medije, ki so jim uporabniki že predani. Torej se lahko napravice, ki jih imate za zveste pomočnike (mobiteli, računalniki ali televizijski in radijski sprejemniki), v prihodnosti obrnejo tudi proti vam, če se bo “Veliki brat” tako odločil.

Nekaj tehničnih dosežkov, ki so že v uporabi: 
Letališče Boston Logan že uporablja novo tehnologijo, ki lahko z novo obliko skeniranja “prebere namene potnika”, še preden se ta vkrca na letalo. 

Patent številka 6488617 (registriran leta 2002) se nanaša na Sitem manipulacije živčevja s pomočjo elektromagnetnega polja zaslonov. 

V opisu patenta je navedeno, da z uporabo patenta dosežejo fiziološke učinke na ljudeh, ki so izpostavljeni slabemu elektromagnetnemu polju, ki pulzirajo z določeno frekvenco med 1/2 Hz ali 2.4 Hz in ki lahko vzbudijo senzorične resonance. Mnogi računalniški zasloni in HD televizijski zasloni, ki predvajajo sliko, emitirajo pulzirajoča elektromagnetna polja zadostnih nihanj, da dosežejo takšen odziv. Torej je možno manipulirati živčni sistem osebe, ki se nahaja v bližini računalniškega zaslona ali digitalnega televizorja. Takšno pulziranje slike je možno vgraditi v programski material ali nanj vplivati z modulacijo prenosa. 

Bomo Tesline izume uporabili ali zlorabili?
Teslo imajo mnogi za največjega izumitelja vseh časov, in sicer zato, ker je v resnici izumil veliko več, kot si mislimo. Odkril je izmenični tok. Izumil je radio, vendar se mu je zadeva zdela tako samoumevna in običajna, da izuma ni patentiral. To je v svojem imenu storil Marconi, njegov asistent. Rentgenske žarke je odkril že leto pred W. K. Rentgenom, neonsko svetlobo pa je uporabljal kar štirideset let pred njenim industrijskim odkritjem. Veliko naprav, ki jih uporabljamo danes, temelji na njegovih raziskovanjih in patentih: mikrovalovna pečica, radar, sistem daljinskega upravljanja, transformatorji, brezžični prenos energije, superprevodnost, elektroterapija, detektor laži, hladilnik, svetlobni učinki, aparat za pridobivanje ozona, laser, samodejno upravljanje sistemov, roboti, navigacijski sistem, poceni atomske ročne ure, neprebojni energijski zid itd. Zadnji patent je dobil za letalo, ki je bilo mišljeno tudi kot helikopter. 

Ključne besede:
orožje, teorija zarote, možgani, patent, projekt HAARP, Nikola Tesla

 

Sorodni članki:

0,03125

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: