Skupaj razkrivamo

4.9.2012

Branje med vrsticami

Kaj so slabe novice, navidezno dobre novice in zares dobre novice? 
Če bi morali vse, kar vidimo, slišimo in preberemo v različnih medijih, razvrstiti v navedene tri kategorije, bi imeli kar veliko težavo. 

Marsikatera slaba novica ni slaba, če jo vidite iz drugega zornega kota. To, da nekatere neumnosti svetovnih voditeljev postajajo že v nebo vpijoče, je, po našem mnenju, dobra novica, saj pridno in poslušno prebivalstvo tako najhitreje dojema, da tistim „zgoraj” resnično ni mar za dejanske potrebe človeštva. Slovenski vladarji so nam to poletje že pokazali, da se požvižgajo na odločbe Evropskega sodišča (ko gre za izbrisane), da lahko čez noč in brez odločb spremenijo pridobljene pravice upokojencev za nazaj, kar pa zadeva našo prehransko prihodnost, se na seznam najbolj očitnih neumnosti v tem poletju uvršča Predlog spremembe Zakona o kmetijskih zemljiščih, s katerim je koalicija želela po hitrem postopku ukiniti nadomestila za spremembo namembnosti in s tem še dodatno pospešiti pozidavo obdelovalnih površin – po njihovih besedah – olajšati zagon investicijskega cikla. Zahvaljujoč združenim močem civilne družbe, medijev in nekaterih poslancev ter dejstvu, da (še) nismo razpustili Državnega sveta, je slednji takšen predlog zakona zadržal in vrnil poslancem v razmislek in ponovno glasovanje. Državni zbor ni kaj dosti premišljeval in je predlogu ponovno glasoval že nekaj dni kasneje, na svoji zadnji seji pred počitnicami. Civilna družba meni, da je to grobo izigravanje stroke in javnosti. Nevladne organizacije zdaj pripravljajo pobudo za presojo ustavnosti tega zakona.

Svet poganjata akcija in reakcija. Ko na svoje oči vidimo, spoznamo, dojamemo in začutimo, do kam smo prišli, se, vsaj upamo, sproži energija, ki nas odbije v nasprotno smer. Tako je v Sloveniji in tako je tudi v svetu.

Vse večja bankarizacija, militarizacija, centralizacija, manipulacija in eksploatacija tega planeta tako dobiva odgovor v obliki nove energije, ki je temu popolnoma nasprotna. V tej luči beremo napovednike nizozemske Fundacije Keshe, ki je v začetku junija napovedala, da bo pričela s prvo fazo javnih predstavitev vesoljske tehnologije, predvsem lastno razvitih gravitacijskih in magnetnih sistemov (Magrav). Fundacija trdi, da bo razkrita tehnologija omogočila potovanje, na primer, iz Irana v New York v samo 10 minutah, prav tako pa bo zagotovila brezplačno energijo vsem prebivalcem Zemlje.

Naslednji korak po razkritju vesoljske tehnologije in navedene tehnologije proizvodnje energije pa bo odprava pomanjkanja vode in hrane po vsem svetu s pomočjo njihove tehnologije plazme. 

Svetovna predstavitev patentov je napovedana za 6. september v mestu Ninove v Belgiji. Torej bomo v času, ko boste brali te novice, morda že več vedeli o tem. Da bi preprečili vmešavanje tistih, ki jim takšen razvoj dogodkov zagotovo ni po volji, so dokumentacijo s patenti že dostavili znanstvenikom in patentnim uradom v vseh državah.

Vas vse to preseneča? Se vam zdi nemogoče? Naj vas spomnimo, da je podobno tehnologijo svojim investitorjem pred skoraj 100 leti že predstavil Nikola Tesla, le da so imeli takrat lastniki kapitala in tajne službe moč in vzvode, da so jo zadržali le za okrepitev svoje moči (nad nami). 

Predstavniki Fundacije Keshe so se zato odločili tokrat storiti drugače. 

V zadnjih šestih letih so s pomočjo mednarodnega patentnega sistema uspeli zagotoviti, da bodo vse države in vodilni znanstveniki po svetu v posest prejeli svojo kopijo njihovih patentov. (Sporočajo, da lahko preverimo strežnike Evropskega patentnega urada in mednarodne patentne strežnike za število prenosov navedenih patentov.) http://www.keshefoundation.org

Na takšen način so obšli zastarele metode distribucije informacij in zagotovili pretok informacij. Tako imajo vse države sveta enako možnost sodelovanja in preverjanja, ali je razvita tehnologija varna za uporabo.

Osrednji namen je, da bo nova tehnologija na voljo brezplačno vsem vladam po svetu, v korist vseh prebivalcev na Zemlji. S pomočjo teh sistemov bo imel vsak narod dostop do vse potrebne energije, vode in hrane. Prav tako pa imajo vsi dostop tudi do novih in praktično brezplačnih načinov zdravstvene oskrbe in transporta. 

Skladno s Statutom Fundacije Keshe je tako fundacija kot tudi vsa tehnologija v lasti vseh prebivalcev na Zemlji. Vas zanima, kdo od naših predstavnikov se bo udeležil predstavitve teh novih tehnologij? To zanima tudi nas …
___________________________________________________________________
Mehran Tavakoli Keshe je ustanovitelj in direktor Fundacije Keshe. Gospod je nuklearni inženir in izumitelj plazma reaktorja. Gospod je Iranec, ki živi in dela v Bruslju. Ali to koga moti?

Pred letom dni so mediji objavili, da je Iran razvil letala, ki že uporabljajo antigravitacijske principe in so razviti na osnovi patentov M. T. Keshe. 
Če morda Iran že razpolaga s takšnimi tehnologijami, potem je tudi novice o nenehnih pritiskih Zahoda, da bi Iran opustil svoj nuklearni program, morda treba gledati z drugačnimi očmi. Tisti, ki berejo svetovne novice, pravijo, da ZDA in Izrael že začenjajo z odštevanjem pred napadom na Iran. 

So morda te novice povezane?
Kot vidite, bo branje med vrsticami postalo novodobna umetnost. Trenirajte!
„V bližnji prihodnosti bodo ljudje dojeli, da smo tukaj zato, da služimo drug drugemu, in ne zato, da drugi služijo nam. Vsi viri bodo namreč sočasno na voljo vsem, v enakem obsegu,”  MT Keshe.


Ključne besede:
dobra novica, slaba novica, novica, politika, tehnologija, energija, voda, hrana

 

Sorodni članki:

0,03125

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Prepotrebna sredstva za delovanje projekta Skupaj za zdravje človeka in narave lahko donirate na več načinov.

1. Z neposredno donacijo preko varnega in enostavnega online plačila Paypal.


2. Tako, da namenite del vaše dohodnine: